View Single Post
Staro 24.02.2016., 01:08   #9
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Igram to od prvog dana. Svih 200 dwellera sa svim SPECIAL statsima na 10, svi sa rare ili legendary oružjima, svi na 100% happinessa (rush i luck 10 čuda čine za sreću ), 25 konstantno na istraživanju, lova 999.999 jer ne ide više, pet labova za stimpake i 1 za radaway (sa END 10 skoro da ih ni ne troše), sve reaktori i nuka cola factory, a svaki ostalo popunjeno sa storage. Radio mi ne treba. U nekom trenutku sam imao po šest-sedam velikih soba samo za treniranje jednog stata, istrenirao sve, uništio sobe i išao trenirati drugi stat. Sad imam po jednu malu sobu za svaki stat da mogu legendary dwellere istrenirati kad dođu.

Ali da je igra glupa dozlaboga, je. Utukao sam sati i sati na nju, ali mi je nekako prirasla srcu.

Eh, da, deathclawi dođu do 4. sobe...ekipa u tim sobama ima power armore i guided fatmane, minigune, vengeance-e, uglavnom sve što radi 20+ štete. Skoro da mi ih je žao kad ih vidim kako grebu ulazna vrata... jedino pazim da mi ne roknu nekog dwellera jer onda happiness pada.
Postigao sam lovu na 999,999 za tjedan/dva. Također imam hrpu training roomsa trenutno većinom Luck al bude se promijenilo uskoro..
Ako ne odustanem od igre.
Već sad su mi zadaci bedasti (collect xyz weapons, collect xyz outfits, a nijedan ne daje lunch box ili mr.handya)
Uglavnom zabavno je eto... prvi tjedan dana dok štekaš sa lovom i dwellerima i trudiš se nešto izgraditi.
Kasnije kad digneš Luck i main stat potreban za sobu svima na 10 + ubodeš im outfit koji ima + stat na Luck i main stat došao si dokraja igre.
Imam 4 komada x3 soba za stimpake na max level i 2 komada x2 soba za radaway na max popunjene sa dwellerima sa max luck i Int.
Prva 2 kata su popunjena sa dwellerima sa str i i luck na max i Nuklearnim reaktorima (neke sobe su max, neke nisu još zbog levela dwellera) kojima dižem i End na max.
Lova doslovno curi i možeš opaliti Rush 3-4 puta zaredom na svaku sobu bez posljedica.

Dalje se sve svodi na slanje dwellera van po 24 sata i nadanju da će pokupiti koji rare/legendary item/weapon i čekanja da uleti zadatak koji daje Lunch Box, Pet-a ili Mr. Handyja

Boring. Očekivao sam ipak malo više od ove igre...
Nakon tjedan/tjedanipo dana doslovne ovisnosti sada ju pogledam 2-3 puta dnevno. Pokupim i prodam što su dwelleri našli, izbrišem po jedan debilan zadatak, ispunim drugi ako daje handya, box ili pet-a i to je to

Eee da, Deathclaw-i dođu do 5e sobe i tu su gotovi, bez da liječim dwellere uopće.

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 24.02.2016. u 01:18.
osspaljeni je offline   Reply With Quote