Citiraj:
Autor Garro
Igram to od prvog dana. Svih 200 dwellera sa svim SPECIAL statsima na 10, svi sa rare ili legendary oružjima, svi na 100% happinessa (rush i luck 10 čuda čine za sreću  ), 25 konstantno na istraživanju, lova 999.999 jer ne ide više, pet labova za stimpake i 1 za radaway (sa END 10 skoro da ih ni ne troše), sve reaktori i nuka cola factory, a svaki ostalo popunjeno sa storage. Radio mi ne treba. U nekom trenutku sam imao po šest-sedam velikih soba samo za treniranje jednog stata, istrenirao sve, uništio sobe i išao trenirati drugi stat. Sad imam po jednu malu sobu za svaki stat da mogu legendary dwellere istrenirati kad dođu.
Ali da je igra glupa dozlaboga, je. Utukao sam sati i sati na nju, ali mi je nekako prirasla srcu.
Eh, da, deathclawi dođu do 4. sobe...ekipa u tim sobama ima power armore i guided fatmane, minigune, vengeance-e, uglavnom sve što radi 20+ štete. Skoro da mi ih je žao kad ih vidim kako grebu ulazna vrata... jedino pazim da mi ne roknu nekog dwellera jer onda happiness pada.
|
Postigao sam lovu na 999,999 za tjedan/dva. Također imam hrpu training roomsa trenutno većinom Luck al bude se promijenilo uskoro..
Ako ne odustanem od igre.
Već sad su mi zadaci bedasti (collect xyz weapons, collect xyz outfits, a nijedan ne daje lunch box ili mr.handya)
Uglavnom zabavno je eto... prvi tjedan dana dok štekaš sa lovom i dwellerima i trudiš se nešto izgraditi.
Kasnije kad digneš Luck i main stat potreban za sobu svima na 10 + ubodeš im outfit koji ima + stat na Luck i main stat došao si dokraja igre.
Imam 4 komada x3 soba za stimpake na max level i 2 komada x2 soba za radaway na max popunjene sa dwellerima sa max luck i Int.
Prva 2 kata su popunjena sa dwellerima sa str i i luck na max i Nuklearnim reaktorima (neke sobe su max, neke nisu još zbog levela dwellera) kojima dižem i End na max.
Lova doslovno curi i možeš opaliti Rush 3-4 puta zaredom na svaku sobu bez posljedica.
Dalje se sve svodi na slanje dwellera van po 24 sata i nadanju da će pokupiti koji rare/legendary item/weapon i čekanja da uleti zadatak koji daje Lunch Box, Pet-a ili Mr. Handyja
Boring. Očekivao sam ipak malo više od ove igre...
Nakon tjedan/tjedanipo dana doslovne ovisnosti sada ju pogledam 2-3 puta dnevno. Pokupim i prodam što su dwelleri našli, izbrišem po jedan debilan zadatak, ispunim drugi ako daje handya, box ili pet-a i to je to
Eee da, Deathclaw-i dođu do 5e sobe i tu su gotovi, bez da liječim dwellere uopće.