View Single Post
Staro 24.02.2016., 00:08   #2255
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Uff dobro je, Ivan je urekao samo jedan par

Inace, odlicne utakmice. Juve - Bayern meni zanimljivija i bolja, ne samo radi golova. No imam neki osjecaj da je sudac malo naklonjem bavarcima bio. Prvo situacija gdje ne svira penal, a onda situacija koju mozda neki nisu ni skuzili.

Pogba se probio u sredini, netko od bavaraca mu je uletio u putanju, isti ipak proslijedi loptu gdje juventus ima cistih 3 na 2 igraca i puno prostora. Sudac svira faul, ja gledam zasto nije prednost pustio... Shok ne nastupio kad sam skuzio da je svirao faul za bavarce.

Prvo poluvrijeme sam cijelo odgledao, drugo prebacio na arsenal - barca. Alba je glumac i pol, neymar unatoc asistenciji podbacio, kao i suarez. No naravno, ukazao se messi. Jednostavno tesko se moze dogoditi vecer da sva trojica zakazu, jedan se ocito mora ukazati.

Ali gledajuci sazetke prvog poluvremena, a gledajuci i cijelo drugo pol, lako je moglo otici i na drugu stranu. Samo sto Arsenal ne zna zabiti, a Giroud je jednostavno receno drvo, panj ma idiot. Hvala mu na tome, ali arsenal definitivno treba postena napadaca, a tog panja se rijesiti pod hitno.

P.S.
Stvarno steta sto dybala nije imao svoju vecer. Zabio je, ali nije bio onaj 'pravi' kakav je u zadnje vrijeme. Da ga je islo malo vise, imam osjecaj da bi juve pobjedio bayerna.