View Single Post
Staro 23.02.2016., 19:48   #3295
bigAdvance
Premium
Moj komp

bigAdvance's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Whoa, znao sam da je podrska kodiju jaka, ali da ljudi ovako osobno i agresivno shvacaju pitanje jednog pocetnika... to nisam ocekivao

Instalirao sam Kodi prije no sto sam uopce znao da ova tema postoji. Casually sam browsao forumom, naletio na ovu temu i odlucio postaviti pitanje koje nisam morao i nisam planirao. Vidio sam priliku da saznam neke odgovore koje sam usputno trazio i iskoristio sam ju. Forum je mjesto gdje je takvo "ponasanje" dozvoljeno. Hocete li odgovoriti ili ignorirati - u potpunosti na vama.

Ali ove licemjerne komentare komentare kako je to ilegalno, kako se zajednica protivi tome, kako vam se to sve gadi itd mozete okacit macku o rep. Svima je jasno cemu Kodi zapravo sluzi kod 99% populacije, iz kojeg razloga je netko inicijalno instalirao Kodi i odakle dolazi popularnost Kodija (samim time i najveci dio donacija)

Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
https://kodi.tv/the-piracy-box-selle...-killing-kodi/

Cudi jedino sto su ovi nasi zadnji slucajevi stari oronuli clanovi od 2005 i 2007 sa stazom od preko 10 godina.
Kao da ste jucer pali s kruske! Nevjerovatno...

Upravo ovakve stvari uzrokuju revolt zajednice, a to nece dobro zavrsiti
Upravo kakve stvari? Iskrena pitanja?

Naslov teksta: The Piracy Box Sellers and Youtube Promoters Are Killing Kodi

- U koju grupu spadam ja?

Citiraj:
Autor GoodLooker Pregled postova
-cut- uz ugrađenu opciju baratanja titlovima (uključujući i online preuzimanje). -cut-
Ne ljutim se, ali ovo je takodjer krsenje autorskih prava i nije legalno. Titlovi, tj. scenarij (i dijelovi istog) spadaju pod intelektualno vlasnistvo.

Hvala svima koji su pomogli, proci cu kroz sve navedene linkove, to mi je zapravo i trebalo - linkovi. Jer mi google izbacuje linkove na "Top 10 best Kodi apps" na koji kad kliknes dobijes naravno - usrani slideshow sa reklamom izmedju svakog slajda

Nemam problem sa placanjem contenta, gradim HTPC i zelim TV-like experience. Netflix je odlican ali sve sto vrijedi sam pogledao u besplatnih mjesec dana. Picbox ima vise izbora ali nema HD sliku.

Cuo sam za Quasar (pise na stranici prije) ali nisam ga jos stigao koristiti. Zapravo u trenutku kada sam procitao prvi put o njemu sam poceo pisati zadnji post.
Probat cu sa Quasar-om pa vidjeti kako ide. Ako mi nece raditi, vratit cu se ovdje i pitati za savjet. Jer tome forum sluzi.

Tko se ljuti uvalim mu kruti
bigAdvance je offline   Reply With Quote