Citiraj:
Autor Ziiky
https://kodi.tv/the-piracy-box-selle...-killing-kodi/
Cudi jedino sto su ovi nasi zadnji slucajevi stari oronuli clanovi od 2005 i 2007 sa stazom od preko 10 godina.
Kao da ste jucer pali s kruske! Nevjerovatno...
Upravo ovakve stvari uzrokuju revolt zajednice, a to nece dobro zavrsiti
|
Citiraj:
Autor 9800pro
To već ide toliko daleko da su napravili Kodi ripoff koji nema nikakve zabrane...
Iskreno već mi se to gadi sve. Žali bože dan kad su napravili te addone.
|
A vi obojica koristite Kodi samo za lokalnu kolekciju iz koje ste svaki film i seriju naravno platili? Ili ako mislite da je to previse traziti, recite mi onda koliko ljudi poznajete koji tako koriste Kodi, a koliko ovih koji ga imaju cisto radi streamova i ostalog "nelegalnog" sadrzaja...
Zar ne mislite da ste ipak malo licemjerni sa ovim komentarima?
A i to vajnanje tvoraca Kodia je samo marketinski potez po meni. To je isto kao da Microsoft plače što se na Windowsima gleda piratski materijal. Nema to veze s vezom. Ako vec misle da im netko pravi stetu sa time, onda neka krenu na placanjem pa cemo vidjeti koliko ce se koristiti. Ovako imaju ogromnu bazu korisnika koju su dobili radi tih istih tvoraca addona a ne radi sebe, i sta oni rade? Žale se da ih to ubija?!
@Bigadvance:
Sve to sto trazis postoji, samo se moras informirati i sve podesiti kako treba. Sto se tice placanja, eventualno ces morati platiti neku listu za TV kanale i neki debrid account za fluidne streamove ako ti se tlaka koristiti Quasarom. Sto se titlova tice, tu imas online bazu titlova i moguce je da neces uvijek imati ispravne titlove za ono sto zelis gledati, a nekada neces imati nikakve, ali tu ne mozes nista uraditi osim unajmiti prevoditelja ili uciti strane jezike