Citiraj:
Autor bigAdvance
Ukratko, ovo sam ocekivao (po komentarima na netu):
- Streamanje HD filmova
- Streamanje worldwide programa
- "Smooth" experience (kada se sve porihta i slozi)
Ovo sam dobio:
- 480p "HD" filmovi koji ne rade uvijek
- Od programa sam cak i uspio streamat nesto, ali katastrofa je malorec uzasna, o neprestanom zastajkivanju da ni ne pricam.
- Sve samo ne "smooth" experience - klikni, cekaj 30 sec. klikni, cekaj 30 sec. klikni cekaj klikni cekaj...i tako u nedogled
|
I to si sve očekivao besplatno ne? Instant streamanje HD filmova i worldwide programa đabe. I još da ti super precizno preuzme prijevod na Hrvatskom jeziku da se ne sekiraš i s tim. Nemoj se ljutiti ali ovo je teža besmislica. Netflix i slični servisi bi od sutra stavili ključ u bravu.
KODI je media centar, a ne poklon box. Dakle njegove osnovne funkcije su indexiranje i prikazivanje TVOJE baze filmova, slika i muzike...sa ugrađenog diska ili nas-a. Automatsko preuzimanje meta podataka za iste. Glatko prikazivanje istih uz ugrađenu opciju baratanja titlovima (uključujući i online preuzimanje). Sve to uz laku navigaciju daljincem.
Za glatko prikazivanje TV programa trebaš nabaviti listu s određenim paketom tv programa, ovisno o tvojim interesima. Takve liste se plaćaju, ne postoji besplatna, a da vrijedi. Naravno ovo "glatko" ovisi i o tvojoj internet vezi i njenoj brzini, kao i o tome da u isto vrijeme dok streamaš sadržaj nemaš troje klinaca na tabletima koji gledaju Youtube.
btw. Da si pročitao temu barem nabrzaka našao bi info o addonu koji se zove Quasar i koji prikazuje filmove i serije koristeći torrent mrežu. I to radi vrlo solidno.