View Single Post
Staro 23.02.2016., 10:53   #2286
Razor
Registered User

Datum registracije: Jan 2005
Meni cijela ta spika oko velikih "potrošača" nije baš jasna. Npr. Metronet je spoio malu zgradicu od 2 kata (1 stan po katu) na optiku (k tome spojen je samo jedan kat) samo zbog moje firme i mjesečnog računa od 800tinjak kuna i ugovora na 2 godine.
Pa sunce mu jebem da mu jebem, platit ću ja i 1000kn ako me se privatno spoji! Zašto ne postave cijenik spajanja pa tko ima love neka si plati.
Sad i ako imaš para, a nisi u politici, možeš se jebat.

Ekstremno me nanerviralo kad sam dobio odgovor od jedne firme na upit o dovođenju optike: "to vam je jako skupo". Pa reko, dobro, koliko je to "jako skupo". Oni kažu 20k kuna. Pa reko, nije to ništa posebno skupo. Vi samo ponudite, a moje je da prihvatim ili odbijem.

Na kraju se ispostavilo da nigdje niti u relativnoj blizini moje kuće nemaju svoju infrastrukturu, pa ne mogu ništa ponuditi, al ono, ima drugih provajdera koji imaju blizu svoju infrastrukturu, nije mi jasno zašto jednostavno ne stave cijenu pa tko voli nek izvoli.

Imam osječaj kao da ih ne zanimaju novi korisnici. Kao da ne žele da im se plati....
Razor je offline   Reply With Quote