Prvo,hvala svima na savjetima.Najviše Sky-u na opširnoj analizi.Istina puno para,ali koliko para, toliko muzike.
Što se tiče optičkih pogona,to mi toliko nije ni bitno,ja mislim da su ovi koje sam izabrao sasvim dobri.Floppy sam stavio čisto zato što košta ko 2 paka golduna
Što se tiče memorije ipak će biti geil (vidio sam i ja ovdje u recenzijama da su imali nepouzdane ocz module na testiranju).
Što se tiče hdd-a dobro, može slobodno hitachi T7K250 (250 GB).Kučište CM Stacker.Što se tiče procesora,to ne namjeravam mjenjat,jer ipak San Diego ima duplo više c. u odnosu na Venice jezgru.Znam da sam rekao isključivo za igranje,ali to mi je za mlađeg bracu koji ništa drugo i ne radi.Meni ipak dobro može doći taj dodatni c. pošto studiram informatiku.U vezi matične: razlika u ta 2 modela DFI-ja je 200kn što je neznatno s obzirom kad se uzme ukupna cijena. I definitivno mi treba SLI,jer stavit ću sigurno još jednu grafičku za pola godine.E sad razlog zašto sam stavio ono napajanje je upravo zbog 2 GTX-ice koje namjeravam zabit(možda budu dvije 7800GT-nisam još odlučio).
mc_fish možda si ipak u pravu,možda je bolje uzet GT umjesto GTX i uzet jebeno hlađenje.Ima ovdi još dosta za razmišljat.Sky šta se tiče rezolucije kod monitora potpuno si u pravu,ali faca je onaj ko ima LCD(ma vidit ću još)

Isus-ov prijedlog napajanja je isto dobar,a jeftiniji od moga: Enhance ENS-0252A, 520W, EPS 12V, dual fan NItel 870kn.Nisam siguran bi li mi bilo dovoljno dobro ono napajanje koje mi je Sky preporučio,ukoliko bi išle 2 GTX-ice.Treba stvarno dobro razmisliti.
Još jednom svima hvala.