@ Smoki: jel to znači da je brod konačno opravdao cijenu sa tim upgradeom od 3 milje? Ili se i dalje polako sam potapa?
Zaboravih napomenuti: torpedirao Shimakazea sa Shokakuom. To mi je možda i najdraži kill sa CV-ima do sada.
A napad ranije s dva torpeda pogodim Amagija u krmu. Drugo nije ni stiglo ekplodirati jer je lik detonirao. Nisam znao da japanci imaju magazin na krmi. WG logika.
Citiraj:
Autor gnujko
Iskreno, neznam jel se baš tako isplati jer taj XP vrijedi samo dok ne izgrindaš brod iznad, onda ostaje samo -4% preciznost neprijateljskih granata. Možda je malo bolji izbor za t8+ brodove radi dužeg grinda...
|
XP i grind je samo bonus. To nije jedini razlog zašto sam ga uzeo. Pravi razlog je školovanje kapetana. Shokaku je T8, i T8 je tier gdje ću stati izuzev možda Taiha. Sad imam kapetana s 15 bodova. 16. bod traži 225000 XP-a. Cilj je svih 18.
Neki kupuju premium brodove, ja sam stock brod pretvorio u premium.
Ali da je cijena debelo previsoka - je. Mislim da bi 1000 dublona bilo sasvim pristojno. Ali to je WG. S druge strane Lun, Blade i Cyc imaju Ataga. Ja za istu cijenu mogu ubost 3 x T8 premium camo.
EDIT: Isto tako ti brodovi sa premium camo kasnije mogu služiti za trening novih kapetana. Recimo ako se odlučim kapetana s 18 bodova iz zajebancije stavit na Hosha. Shokaku i Fubuki premium camo imaju -3% na concealment. CA camo imaju -4% na preciznost. Kao na premium brodovima.