View Single Post
Staro 20.02.2016., 16:27   #157
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Sorry al tvoj odgovor mi je floskulica sta slikas kad ti treba fotoaparat svuda? Zvucis mi ko fotograf....jes kad cuo za fotografa koji odradjuje posao sa galaxyem?
Gle, uopće se nećemo zamarati kome što treba dokučili smo - tebi treba za to što ti treba na socijalnim mrežama, meni za to ne treba. Mene vesele neke druge stvari stoga, drž se Sonyja... kad ti OPET zakelje ekran.
Ja ću se vratit na Sonyja možda kad neke stvari poprave

Citiraj:
Autor bubimir13 Pregled postova
Ovo bi uzeo ozbiljno da mi stari nema S5. Z3 a pogotovo Z5 nakon 2. updatea ga gazi od fokusa, dinamičkog, boja a low light je isto bolji. ISOCELL se nemre usporedit sa Sony senzorom. Jedino što u nekim situacijama (indoor, lošija rasvjeta) Samsung ima duplo bolji post processing gdje Sony bez razloga diže ISO.
S6 je za S5 nebo i zemlja a di neće Sony.
Molim te recept u PDF-u na mail, možda i meni bude bolje
POZZZZ!!!111!!11!!1!!!

@shetz
Govorio sam za Z1 budući sam ga imao. Z3 sam vidio slike i nisam impresioniran, subjektivan je dojam da su bolje na S5. bubimir ne vidi dobro pa nije to ni vidio, ali nema veze
Z5 je obećavao brda i doline, a S6 pobriše sa njime i prozore i vrata. A koliko znam, nigdje nisam rekao da je S5 bolji od Z5... i ovo je žalosno da je mala razlika, a Sony godinu i pol noviji.
Brko je offline   Reply With Quote