View Single Post
Staro 20.02.2016., 11:51   #2
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Igrao to, razvio vault malne do kraja, imao po 2 od svake sobe za trening is ve ljude u vaulti sa svim statsima maxanim, po 20+ ljudi stalno vani u istrazivanju, lova do maximuma....dosadilo jer nema nista novo.

Em su nerfali istrazivanje tako da ako ne varas sa 0 time shemom, nema vise legendary itema. Shema svakakva ti je jednsotavna, na preko 60 ljudi mislim da pocinju deathclawsi dolazit, e oni su ti u stanju cijeli vault pobit u early game. Zato ne stavljat ljude u obranuna vrata jer tu idu 2 covjeka i samo gubis vrijeme i resource za vrijeme napada. Meni bi usli, uletili u sobu za hranjenje, tamo bili osteceni i onda se vrate na lift i sobu dole, pobijeni. Nisam gubio vise ni covjeka na obrani.

Veci problem su poslije oni radmoles il kako vec, kad probiju pod engdje, nestaje struja a oni imaju helta ko 5 deathclawsa svaki, imao sam ekipu sa 2-3 fatmana koji nisu mogli da ih pobiju. Idiotizam. Ako hoces to izbjec, samo sobe okruzis liftovima, jer oni prolaze kroz sve ako se dodiruje zidova pecine, a lift nemogu provalit

Overall, zabavna je igra bila, al posto nema ni kraja ni nekog cilja, dosadi. Mislim da sam osavio ljude evo vec 100+ dana na istrazivanje vani, nisam ih ni vratio.

BladeRy je offline   Reply With Quote