Puno para...
Ploča : Da li ti treba SLI? Da li trebaš djidje-midje koje dolaze sa SLI-DR-om? Ako ne, slobodno uzmi Ultra-D
Proc : Ako baš hoćeš SD, go ahead. Iako sumnjam da ćeš vidjeti neku veliku razliku između kloknutog 3(2)000+ Venice-a i njega u igrama.
Memorija : GEIL One, bez daljnjega. VXovi baš se nisu proslavili pouzdanošću, a ni memorija kojoj trebaju visoke voltaže mi ne ulijeva povjerenje. Još ako nađeš neki proc koji ide na 300HTT, na konju si.
HDD : Kud Maxtor, crni sine? Hitachi T7K250...
Grafa : Dobra, ali opet, možda ipak bolje 7800GT. GTX je ipak malčice preskupa za ono što nudi više od 7800GT. Tvoj izbor
Kućište : Crni Stacker uzimaj. Vjeruj mi. Ako trebaš nešto manje, Antec 3000B je dobra kupnja. Ali opet, ti ćeš imati komp kraj sebe, pa reci što ti se sviđa.
Napajanje : Za duplo manje para ćeš naći odlične Tagane 2Force ili Sharkoon SilentStorme (čitaj : Enermax NoiseTakere). Ili pogledaj 420 ModStream/powerStream. 520W ti ne treba.
Pogoni : Sve 5, iako slobodno možeš izbaciti DVD-ROM.
Monitor : Igranje kažeš? Za to su ipak CRT-ovi dušu dali. Gledaj, kupuješ grafu kod koje ćeš vidjeti neke razlike u odnosu na slabije samo kod visokih rezolucija i sa svim uključenim efektima. Sa LCD-om si osuđen na 1280x nešto zbog nativne rezolucije. Sad tu možeš kupiti ili slabiju grafu ili kupiti pošten 19" CRT. Nije da ne može ova grafa na taj LCD, ali je to bacanje para, po meni.
Pozdrav