View Single Post
Staro 19.02.2016., 22:17   #2430
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Rocky Rocastle Pregled postova
COOLERMASTER Silencio 452 - 530 kn

Čini mi se da ispod 500 kn nema kućišta koje je s bočnih strana i s prednje strane obloženo sound dampening materijalom. Također, s prednje strane te ispod napajanja ima dva filtera za prašinu.

Ali, pošto se kućište ne uzima svaki dan, ako si u mogućnosti protegnuti se i uzeti Fractal R4 koji se može naći za 680 kn...
Zanimljiv izbor, tražio sam silent caseove i gledao silencio 550 (od 660kn), suppresora F31 (700+kn i još kos nas nema bez prozora), ali ovo mi je promaklo
Vrata se otvaraju taman na pravu stranu, filteri su na mjestu iako ovaj za PSU nije baš sretno riješen. Malo nezgodno (za mene) riješeni USB konektori, sdcard je dobrodošao, hdd cage nije baš nešto, bilo bi zanimljvivo vidjeti kako se ponašaju diskovi unutra po pitanju vibracija. Cijena odgovara, ovo ide u uži izbor. Da bi se mogao protegnuti do R4, bi, ali ako baš ne moram ne želim dati toliko para za kantu koja će stajati ispod stola. Bitno je da mogu jednostavno očistiti filtere jer mi dosta prašine navuče s poda, a ovaj otraga ispod PSU baš i nije lako dostupan.
c-shadow je offline   Reply With Quote