Citiraj:
Autor trouble
HJel ti znaš da kad 10tku prikuješ uz aut liniju da mu sužavaš pregled igre i opcije za 50%? DA ne spominjemo da mu oduzimaš ključan prostor između linija koji je oduvijek koristio. Tamo navlači dbva igrača na sebe....zadnjeg veznog i obrambenog da bi se oslobodio pas za napadača. Na boku ima svog beka koji ga čuva i nikog napred....ostaju samo opcije cut ina ili nabaca. Ubijaš ga kvalitetno.
Zamisli da je neko u ono vrijeme stavio Zidanea na krilo....pravac ludara instantno. Eto to danas rade sa JR-om u Realu. I ne samo tamo,najbolji primjer je Chelsea. Oscar na krilu je ko ja na Nescaffeu.
|
Pa sadašnji Real je prepun kompromisa.Zbog silnih zvijezda ti kompromisi i nastaju.Znam o čemu pričaš ,ali za Hamesa mjesta mora biti,gdje bi ga ti stavio?
I Bale je prirodno lijevo krilo , što je igrao u Totenhamu,pa sada zbog Ronalda igra desno.Možeš ti staviti Hamesa na desetku,ali po meni je Kova trenutno bolji,ako ništa protiv Rome se vidjelo da lijepo probija sredinu,što Hames baš i ne radi.A velim,moraš mu naći mjesta jer je dobar igrač.
Kako bi ih ti složio?Znam da moje nije idealno,ali je po trenutnoj formi i po onome što Real ima ,najbolje.Odlazak Ronalda u špicu bi oslobodio Baleu mjesto na lijevom krilu ,gdje bi pokazao puni potencijal,bar po meni.Ali ,naravno svaku primjedbu cijenim!