Dobro,nemojte čovjeka razapinjati.Djelomično je u pravu.Real protiiv jačih momčadi bolje djeluje u 4-4-2 sustavu,a na to je on mislio.
Ova formacija 4-3-3 je preofenzivna je imaš igrača više naprijed(BBC),od kojih nitko ne igra obranu.Protiv ekipa sa jakom vezom kao Barca to je harakiri,što se vidjelo na svakoj iole jačoj utakmici dosada.Real je protiv barce najbolje odigrao kada je igrao u 4-4-2 sistemu,zadnji puta mislim u finalu kupa kad je Ronaldo bio ozljeđen.I Ancelotti je rotirao sustav ovisno o protivniku.
Da ne pametujem po meni trenutno je najjača postava Reala sljedeća,s zdravim Baleom:
Navas
Dani Varane Ramos Junior
Modrić Casemiro
Hames Kova Bale
Ronaldo
Ja osobno mislim da je ovo trenutno najjače od Reala!A i defanzivno puno bolje jer bi kazo bolje zatvarao otraga od Kroosa koji je očajan u zadnje vrijeme.A i Modrić bi mogao malo više naprijed,jer si se riješio Benzeme koji se također ne vraća otraga.Naravno ,taj sastav bi stavio protiv jačih protivnika.Sa slabijima je svejedno.
Jedini je problem što je Benzema trenerov zemljak i ljubimac tako da to neće ići!