View Single Post
Staro 19.02.2016., 14:20   #1763
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Povjest mog upoznavanja sa AA krece sa google searchom, jednog dana sam trazio guide kako nisanit i da netko objasni kako radi nisan i vrijednosti. Naravno, svaki odreda vrazji link je bio AA. Toliko ga je bilo tesko nac. LINK

Koliko znam imamo 3 AAa, jedan free sta je radio na leftover kodu kad je WG imao implementiran AA radi testiranja. I 2 sta su za placanje al nikad nisu ni prestali radit.
Evo linkovi, a nije da ih je tesko nac, naravno, koristenje na vlastitu odgovornost, itako ne radi free.

FREE - sta ga drzi neki lik sa ingame modom.
WARPACK - ako si mozda igrao WoT, znas koji je warpack....hack, aid, whatever, i kolika je on prednost u igri. Davno je okolo isla prica da su ga napravili "bivsi" zaposlenici WGa, sta je naravno laz. Jer da su sadasnji WGovci to napravili, nebi javno priznali, tako da bivsi ne drzi vodu. Al cinjenica ostaje da znaju WoT game code poprilicno. Pogledaj slike i sve sta nudi taj pack
HAGs - Jos jedan za placanje, varijacija na temu al eto, ne koristi ingame mod izgleda, al radi i uredno ga naplacuju.
Price:All hags package + early access for new ones:
  • 1 month 2000 points - 20 USD
  • 3 months 5500 points - 55 USD
  • 6 months 9000 points - 90 USD
  • 12 months 15000 points - 150 USD
I sad ti misli, premium je 10$ mjesecno il nesto sitno. Al AA je 20$, em ako je externi software, WG ga nece nit nemoze otkrit, koje se tu pare vrte.

Kao i za sve AAove i patcheve dosad, ovi placeni su radili od prvog dana kao da patcha nije ni bilo, al free je trebalo cekat tipa da ga prilagodi, hence komentari ispod. A poznato nam je odavno da su WGovci govna, i da se nebi ni najmanje cudio da imaju prste i u ovome.
Ako hocemo bit paranoicni i imaju prste u ovima sta se naplacuju, fino se slaze sa besplatnom verzijom da prestane radit jer im to smanjuje zaradu. A Warpack godinama radi na WoTu i nisu ga nikad onesposobili.

BladeRy je offline   Reply With Quote