View Single Post
Staro 14.10.2005., 16:09   #12
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Originally posted by Jango Fett Zanima me zvuk Philipsa, no uvijek su me od njega odvraćali prigovori javnosti na funkcionalnost proizvoda, a kako znamo, kod malih MP3 playera nije sve samo u zvuku već i u drugim, praktičnim stvarima...
Kad si velika ribetina, tocnije jendna Baleonptera (Plavi Kit) i mozes ziviti samo od industrijskih patenata za koje svaki mjesec dobivas milijunske iznose, onda ti treba neko vrijeme da refresh-aš neki proizvod koji inace jedva da ima neku vaznost kao sto je Philipsu ova mala igracka.

Bezobrazno su odugovlacili sa micanjem USB 1.1 i konacno stave 2.0 na HDD modele i to je sad sve sanirano. Superscroll funkcija je sama po sebi jako dobra, tako da ove boljke nema vise na novim modelima. HDD120 ima takav sofisticirani preglednik i strukturu da je to pravi uzitak za gledati

Tocnije imao je. Povucen je zbog cijene koja je bila prevelika a ultra skupi display nazalost nije mogao smanjiti cijenu. Ovakav uredjaj se vise zbog $ zasigurno nece raditi, steta !

Citiraj:
Originally posted by Jango Fett Ali fascinantno je kako su časopisi potplaćeni da dižu iPod u nebesa. Najzanimljivije mi je davanje 5 zvjezdica uz komentar "najbolje ikada" iPod Shuffle-u zbog odličnog zvuka, s tim da je nedostatak ekrana "manji nedostatak" (!), dok u istom testu iRiver biva, unatoč procjeni o odličnom zvuku, kažnjen sa samo tri zvjezdice jer ima komplicirano korisničko sučelje!!!
Apple ima puno ugovora sa TV i Filmskim kucama jer je svjestan svog udjela pa tako mora odrzavati vizualnu auru svoje jabolke u svakom mogucem kadru kojeg ce gledati velike mase, po mogucnosti u sto atraktivnijem okruzenju.

Citiraj:
Originally posted by Jango Fett Riječ je o What HIFI-ju, gdje malo toga o HIFI-ju sada ima, a na svakoj naslovnici nalazimo sliku velebnog iPoda i recenzije namijenjene mu (skupe) dodatne opreme... zapravo, ime časopisa je sasvim adekvatino - "Koji HIFI?"
John Atkinson, elitista audiofil koji ne zeli testirati nista manje ispod 10k za Stereophile a pouzdano znam od poznanika iz Wadia-e da vec godinama namjerno favorizira ML jer ima razloga (svu opremu koju privatno koristi je ML) pa tako prije koju godinu je sa ismijavanjem gledao na testiranje mp3 uredjaja. Zato Wadia do kraja 90-tih uopce nije htjela dati niti jedan uredjaj njima na test. Pisma i pisma su stizala od citatelja sa zgrazanjem zasto nikad nemaju Wadia uredjaje na testu

Danas isti gospodin John primoran je u svom mega krema casopisu testirati i same Creative blastere ako treba !

Peterson, izdavacka kuca koja je kupila Stereophile je dala uvjet da se mora svake godine povecavati prodaja, sto znaci da ga moraju poceti citati i oni koji nisu striktno vezani samo za audio.

E' sad ako poznas geneologiju iz imena jabuka i znas tko su dionicari onda to nije cudno. Sam Al Gore je jedan od najvecih dionicara i zamalo je postao izglasavanjem glavni CEO prije koju godinu, tako da u njihovim casopisima Apple ima strahovitu protekciju.

What FI je mila majka prema nasem domacem Fi-u Fifiu

Prvi barem moze za nesto napisati da nije dobro, a kad si to moze domaci Fi priustiti na zatvorenom trzistu poput naseg? Ako nesto lose napise riskira da vise nikad ne dobije drugi uredjaj na testiranje
Visage je offline   Reply With Quote