Citiraj:
Autor Flayer
Čestitke momci, odlično odigrano, u nekoliko navrata gusto ali sve je bilo bez panike
Moji prijedlozi za buduće borbe:
primjetih da borbe može pokrenuti tko god je u timu stoga:
- ne ulaziti u borbe bez CV (Thor u ovom trenutku jedini vozi CV), naravno ako se još tko izpraksa...super, jer smo vidjeli u 2 navrata koliko je CV presudan bio večeras -> Thor nek bude taj koji "pokreće" timske borbe u A timu
- ne ulazi u borbe ako nije 7 naših ljudi i na TS-u (vidjeli smo što se dogodilo u borbi gdje je bio 1 "plaćenik" -> bio je beskoristan)
- ako tko zgine, neka i dalje prati "teren" i upozorava druge

|
Definitivno se ne isplati bez CV-a igrat, jer je to čisti seal clubbing ako je tvoj tim imalo sposoban. Malo bolja komunikacija i fokusiranje meta je sve što nam fali. Ne igraju svi CV strike kao ja, vidio si da je bilo Air Superiority loadouta ali kad se naleti na strike to je GG za drugi tim.

Da ne pričam o spotanju DD-a koji su sa CV-om totalno sj...
S plaćenicima je lutrija, ali ako nas je 6 jedan može uletit pod uvjetom da komuniciramo s njime - ne sjećam se dal smo ga išta i pitali ili mu rekli što da radi? Za diskusiju, apsolutno je poželjno da nas je svih 7 na TS-u.
Pohvale na smirenom rješavanju partije koju smo preokrenuli u zadnjem dijelu. Tako treba i ubuduće.
Shokaku je već u pogonu. Ima T-8 lovce, još moram TB i DB otključat na T-8. Fali mi nekih 30000 do 5. reda skilla za +1 lovac i +1 DB u eskadrili - onda ćemo stvarno biti u prednosti. Počastio sam se i Premium Camo na Shokaku jer mislim da ću dugo voziti taj CV.
Fali nam jedan dobar gunboat DD, Benson ili Pljeskavica. - Tvrdi što se čeka?
Citiraj:
Autor Smoki_Gs
Kad smo kod Kriplova... Grindam NO sada.... i nas Atago mi spusti 2 salve torpeda u bok...
EDIT: Ne sjecam se kad sam zadnji put imao ovoliko achievemenata     Clubbing ftw  Devestating strike,High Caliber,Confederate,Kraken,Its just a flesh wound,First blood
http://i.imgur.com/st38Ipl.jpg
|
Sad znaš zašto ja volim taj brod. Ne sjećam se da sam ikad toliko toga skupio u jednoj borbi.