View Single Post
Staro 18.02.2016., 18:59   #1869
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
sad gledam slike na kompu od jucer, i meni je to srednja zalost, ovako za point and shoot nije nista bolji od starog e-pl3, kit leca je isto prosjek ko od olympusa, pri slabijem svjetlu je mutnjikava, koza je previse zuta opcenito, a vanjske slike su prehladne.
ujedno, na najsirem 16mm polozaju su mi slike neprirodne, sredina kadra je "odzumirana", umanjena, kako da se izrazim.

PUUNO mi je zapravo bolja 25mm leca sa olympusa (ko 50mm na FF aparatu) jer slike ispadaju onako kako ih vidis

moram isprobati kakve bi bile da zumiram ovu lecu na slicnu udaljenost.
Video snima pristojno, stabilizacija i audio radi izvrsno, no slika je mekana, pretpostavljam zbog stabilizacije, snimao sam iz auta u pokretu samo tako da uziam to u obzir, ali recimo tu Note5 onda ipak bolje snima. I sve slike iz auta u pokretu su lagano blurane, dok s moba ispadaju uglavnom ostre.

sve je slikano/snimano sa out of the box postavkama.

ovako mi izgleda olympus i tipka za video, no taj video je na olympusu ocajan tako da ga nikad ne koristim, ali kada i da, onda na zmircki znam da sam stisnuo i da je pocelo snimaje.

dok na a6000 ovako sa strane, tako da moras nekako sa bocnom stranom palca stisnuti, ono coskom nokta, uzasss
Gabre je offline   Reply With Quote