View Single Post
Staro 17.02.2016., 23:33   #1709
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor webstartm Pregled postova
Kakv je Colorado
Citam dosta negativnih iskustava
Spor, ogroman rudder shift, neprecizni topovi (iskoristivi do 12km) , mali range
A pros: dobar oklop, jak udarac do 10-12km, odlican AA

Sve u svemu, moran na njega nakon NM , valjda ce bit ok

I myoko? ploveca citadela? iskustva?
Colorado je na lošem glasu od bete, nakon toga je dobio lagani buff na brže okretanje kupola i 30s reload naprema 34,5 od Sexica.

Ja s njime imam 74% WR u 57 borbi što mislim da nemam ni sa kojim drugim brodom, čak ni sa CV-om.

Jako zabavan brod, ali tek kad imaš zadnji Hull. Stock je za stol zagrist od muke... Potpuno otključan se okreće kao balerina i lako izbjegava torpeda (reci to onoj trojici u Coloradima koje sam torpedirao s Hiryuom jučer).

Topovi imaju domet oko 19 km sa upgradeom, AA je jako dobar ali neće zaustavit isti tier CV koji zna što radi (govorim iz iskustva i CV-a i nekoga tko je vozio Colorado). Ali hoće u većini slučajeva jer jedan od 5 CV igrača igra isključivio strike kao ja. Stock nema nikakav AA, a potpuno otključan najbolji AA na T-7.

Brzina ista kao NM, ali tu više osjetiš sporost jer su svi T8 BB-i brzi. Tako da treba pazit i ne zaletit se naprijed previše jer onda ne stigneš pobjeć. Desilo mi se par puta. Čisti brawler i ako voliš NM Lolorado se igra na isti način. Malo manje HP-a potpuno otključan od NM-a, tako da je i to još jedan razlog za ne otić previše naprijed.

Što se tiče oklopa, je mrvicu bolji od NM, ali kad ti sleti 16" granata u bok nema tog BB-a koji će to zaustaviti. Možda manja šansa za citadelu, ali i to se pije od T8 brodova. Na T8+ sve svakome ulazi kroz bok (i Yamatu) tako da je to manje bitno. Sa Coloradom imaš bolje šanse napravit 180° i dat petama vjetra. Samo ti fali brzine za pobjeć onda.

Myoko sam samo imao prilike potapati, još mi niti jedan nije radio probleme. Niti u Pepsi niti u Nope Orlanu. Znam da ima jako spore kupole i nije baš okretan. Ekipa ga smatra najboljim T-7 CA, ali ja ne vidim neke specijalne prednosti naprema Pepsi osim torpeda i veće brzine.

EDIT: I concealmenta, Pepsi se vidi iz druge galaksije.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 17.02.2016. u 23:45.
T}{OR je offline   Reply With Quote