Citiraj:
Autor sodom
U zadnjih 10 godina imao sam tri HTPCa sva tri kupljena i složena samo za multimediju (OpenElec, ne Windowsi), kupio sam Xbox polovni kad je jedini vrtio XBMC  ... osim toga imam i dedicirani MediaPlayer Dune D1...gledam filmove/serije svakodnevno po nekoliko sati....ne dokazujem se nego ti želim dati perspektivu kada ću reći sljedeće:
od prije dva mjeseca moji glavni player je AndroidTV (nVidia Shield TV) , nije spor, nije trom nema problema sa audiosyncom nakon jednog podešavanja.
I vjerujem da nije jedini takav player - Android mislim 
|
Znam to, Shield je hardwerski vrh i koplje iznad svih, ali i košta dosta. Meni je žao šta sam par minuta zakasnio na black friday za 1350 kuna sa dostavom u HR za 500 gb verziju
Vjerujem ti da si ti zadovoljan i respektiram to. Ja iz svoje perspektive Kodija na uređajima koje posjedujem (PC,Laptop, Minix X8-H Plus, Wetek Play, MK809B Plus) i decicated media playera DUNE TV-101W ...i još sličnih uređaja koje sam namještao rodbini i prijateljima...u ovom trenutku dajem glas OPENELECU po pitanju jednostavnosti, fluidnosti, kvalitete slike i tišine pri korištenju.
Ne namećem stavove, samo iskazujem svoje mišljenje iz svoje perspektive gledanja, isto kako sam ga iskazao i o ovome gore M8S.
Citiraj:
Autor WraGG
Ja nesto mislim da se ne bih mogao bas navici na taj openELEC, jer meni taj media player ne sluzi iskljucivo u te svrhe nego ga koristim i kao neki mini NAS, torrent masinu, ponekad cak i prosurfam preko njega i svasta jos nesto.
Nego, kad smo vec kod torrentiranja, zar nije to moguce i pod openELEC-om sa rTorrent-om?.
|
Može se, osobno nisam pokušavao pošto imam na Minixu, ali može se sigurno jer sam čitao da ljudi koriste RPI2 kao Nas Server i Torrent mašinu. P2P radi pod OpenElecom leva leva ( P2P Sopcast, Quasar isto radi izvrsno).
E jedino za web surfanje pod Elecom mislim da ne može, ali uz današnje smartfone i web browser u tv-u meni bar nije potrebno...