View Single Post
Staro 17.02.2016., 10:52   #206
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor panasonic Pregled postova
Čuj ovoga, on bi ju tužio...
Pa nije to državna firma koju ti financiraš pa se osjećaš oštećeno, šta sad šta je ova već lagano spremala stvari i nije joj se dalo bavit paketima? Jaka stvar.
Dođeš sutra ili odeš na drugi kiosk.
e pa volio bi da se ti nađeš u takvoj situaciji...voliuo bi vidjet tvoju reakciju.
radno vrijeme je recimo do 20 00 h i u 19.58 ti imaš PRAVO poslat paket. to što bi "dama" ostala malo duže nije tvoj problem.

ja radim sa ljudima i znam kako se u u uslužnoj djelatnosti treba ponašati a pogotovo kod privatnika.
takve djelatnice meni nebi radile više. ima na birou ljudi (žena) kojima bi takav posao za 2800kn bio bolji od pranja stubišta i sl za možda 100 kn po danu...

dok got mi toleriramo "nije joj se dalo" tako će nam biti. fušeraj na svakom koraku.

ja srećom nisam sreo takvu djelatnicu na kiosku. sve su bile vrlo fer, iako i ja pazim da ne dođem u 19.58 jer to nije baš niti fer od mene. pogotovo kad znam da hrpa ljudi sjedi u birtiji do zadnjeg časa a onda se "sjeti" da još treba nešto obaviti.

no nema veze ,napadnite vi mene da sam cigan, židov, hitler koji bi samo "jašio " po drugima...al sjetite se japanaca i 2 sj rata - bili su porušeni do temelja. ali 50 god kasnije su postali najveća ind. sila svijeta.
mi smo prošli skoro pola puta (do tih famoznih 50 godina) od našeg rata, a lijeniča i uhljeba na svakom koraku i danas....
smirnoff je offline   Reply With Quote