Ovaj Amagi je stvarno BEAST. Bez obzira dobili ili zgubili...ne izlazim van bez potopljenog broda.
3 borbe, 12 killova (4+3+5), 2 poraza, 1 pobjeda.
Kraken kao šećer na kraju.
U drugoj borbi me lovila Carolina, Nagato, Myoko i Hatsuharu (moji naravno na drugoj strani mape). Samnom samo Benson. Pičim nazad prema bazi i lupam zadnjim topovima...Myoko...citadela....odvaja se od potjere....Nagato nakon nekoliko shell-ova se također odvaja, kreće prema bazi jer je naš drugi Benson bio gore blizu cap-a. Moj Benson se igra sa Hatsuharu-om i paralelno sipa torpeda svako malo prema Carolini.
Nakon jedno 5-6 izmjena salvi na Carolinom, napokon ju je Benson natjerao da mi okrene broadside (u tom trenutku je imala cca 42000HP-a, cca 15000 više od mene)....šusnem salvu...kad ono 4 citadele, strgan top i BOOM!!!! Više od 42000HP-a joj skinuo i poslao na dno

Moj Benson se još igrao sa Hatsuharu-om, uspio ga skresati na 1/3 HP-a, ja se taman okrećem i pucam po njemu, kad ono moj Benson naletio na njegov torp i riknuo. Lik mi nestaje, ja se okrećem prema njihovoj bazi u nadi da će DD mislit kak bježim. Upravo se to i dogodilo, na sekundu se pojavljuje...šusnem salvu s 3 zadnja topa i BOOM...ode i DD...kill 3.
Drugi Benson kod njihove baze gine te ostajem sam. Kod njih ostaje Nagato u svojoj Bazi i New Orleans negdje, 3 min do kraja i gubimo na bodove (A i B cap samo -capture the flag). Odgovaraju mi moji na upit gdje je NO i tamo krećem (viđen da ide prema našem cap-u okolo).
Reko...sad ga bum šusnuo jednom salvom bočno, prestigao bodovima i dobiti vremenski meč. Kifla....pojavio mi se u zadnjih 14 sec, sa cca 7000HP-a, među krhotinama otoka (ona mapa u zalazak sunca s krhotinama desno) i taman zalazi sa otočić...opalim salvu, 3 sec prije stresem otok

i dobiju partiju
Treća borba, popravak, pobjeda i Kraken