Evo da se ubacim sa informacijom:
moj primjerak plus verzije je došao rootan.
Btw sada je puno bolja stvar sa reinstaliranim kodijem i očišćenim kineskim smećem

Pitanje o temperaturama: meni ide do cca 76C i to dok se krećem kroz menije u androidu ili kodiju, evo zadnje gledao neki nezahtjevni 720p uradak i temp. na kraju filma od oko sat i pol pale na 68C.
Da li znate neki program kojii bi mi prikazivao real time zauzeće i takt procesora negdje na ekranu ali čitavo vrijeme rada uređaja?
Probao sam neke sa googleplay-a ali niti jedan mi tu opciju ne nudi.
Soba onako prohladna, baš će biti zanimljivo vidjeti kako će se box ponašati preko ljeta

Želim vidjeti kako je podešen thermal throttling, ako je moguće ikako ovako kroz rad u praksi...šibnem gore i nekakvu igru da ga opteretim, ako zatreba.
Kako taj chip stoji u teoriji sa gornjom temp. granicom i gašenjem jezgara/spuštanjem takta i napona? Ako netko zna ukratko.
Thx
Openelec još nije došao na red, javim kada probam
I još nešto: nisam još dovoljno koristio ovaj box da bi ovo imalo stvarnu težinu, ali ja ne vidim nikakvo zamjetno poboljšanje u slici na ovome lollipop-u u odnosu na orange pi, konkretno, i njen operativni sustav baziran na 4.4 androidu.
Baš sam puštao Jurski svijet za test na jednom i drugome uređaju, ali iskreno meni oboje isti racq, dok mi je na PC-u slika osjetno bolja...al' dobro, to su kruške i jabuke...openelec je ipak ono što me zanima, android je samo zgodno tu pa se zabavljam malo dok mi ne dosadi.

Dakle, ako je suditi po ovome, i ako je pitanje slike lollipop vs ranije verzije, usudio bih se reći da je to zapravo nebitna stavka koja verzija je na boksu.