View Single Post
Staro 16.02.2016., 21:18   #201
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
Jasno je to meni, zato mi nedolazi u obzir neko tužakanje. Ali brate mili, mogla si mi iskreno reči "odj...ne radi mi se više, umorna sam, moram doma..." reko bi ok, dođem sutra... A ne ovako muljati.

Svakako ću sutra otici do nje, ali bum odnio teti čokoladu i rekao da ubuduče ne laže ljudima jer ima nas svakakvih Neki razumiju, neki ne

Ali da, necu poslani paket

!
eto i kak sad da te ljudi shvate ozbiljno...ideš linijom manjeg otpora - još i mito nosiš
umjesto da se pismeno žališ, ti nečeš ali zato nečeš slati paket..i onda se mi čudimo kak 20 godina od završetka rata još tapkamo u mraku umjesto da smo na nivou Švice ili Švedske...

lijepo pismeno reci da ti prodavačica u (toliko-i-toliko sati) nije htjla primit obrazac za slanje paketa...

Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Morate znati da one rade tamo za 2800kn, jedna će vam biti super ljubezna i simpatična dok je druga da ju ne možeš tako malo platiti koliko može malo raditi.
znači po tebi je OK da ljudi koji rade za minimalac ne moraju svoj posao obavljati savjesno, a još k tome u uslužnoj djelatnosti ne moraju bit ljubazni???

Zadnje izmijenjeno od: smirnoff. 16.02.2016. u 21:33.
smirnoff je offline   Reply With Quote