@makii
A šta možeš, često pacijenti kad nešto skuže / nauče to "znanje" sakrivaju da bi mogli glumatat, glumit male bogove ...
Zato mi na PCE nismo takvi, rado se pomogne i uglavnom sa 99% točnom informacijom
Ranije sam i napisao da treba viditi "kakve kamere", jeftinjak znaju i nemati varijantu PoE napajanja.
S druge strane, PoE je dobar jer time izbjegavaš jednu vrstu diverzije ako "ispadne" lokalno napajanje, odnosno imaš sliku dok je "živ" kabel prema kameri.
Isto tako pripazi da ima više varijanti PoE napajanja,
klasika 100 Mb lan a na preostale 2 parice DC napajanje (sa pod varijantom gdje je + a gdje je -), imaš i novu varijantu sa GB lan + fantom napajanje.
To sve ti je bitno kod odabira kamera i switch - a ako ćeš preko switch - a riješiti i PoE napajanje.
@tskarda
Citiraj:
Autor tskarda
Evo da ispravim Nikky-a, mislio sam da čovjek zna apsolutno sve ali sam ga ulovio u grešci!  Snimači uglavnom imaju jedan LAN port, odnosno nemaju switch u sebi. Potrebno je nabaviti dodatni switch.
Analogne kamere imaju svaka svoj port na snimaču.
|
Ma bona vidiš da sam se zaletio ko da je analogija u pitanju, osim toga i da 'oćeš nemoš znat sve.
Svejedno hvala na pohvali