View Single Post
Staro 16.02.2016., 10:52   #1650
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Najbolja stvar od Project R bio je uvjerljivo ovaj X3 vikend na kapetana. Uspio s Hiryuovim kapetanom nafarmati preko 200 soma. Tako da sam sad kratak nekih 60-70 soma do 15. boda za Air Superiority skill. Koliko god kritiziramo WG, ovo je bio super projekt, besplatni premium brod i dobre nagrade.

Citiraj:
Autor Flayer Pregled postova
Hahahaha...prva partija kao dinamičnio tri je bila gotova za manje od 5 min

Smijurija
Kao neke napasti, insekti ili što već - samo smo išli od capa do capa i slistili sve pred sobom.

Moramo to ponovit.

Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
U tom tieru mi je definitivno, kao gunboat, puno bolji Gnevny, tak da sam ga složio kao i Minekazea...torpedo boat

EDIT: sad čujemo da je kod izvlačenja šansa za dobitak bila 1:6, što znači da smo ja i Smoki jako sretni :-)))
Nemam iluzija da se Kamikaze može mjerit s njime u tom segmentu. Ali Kamikaze ima 4,3 sekundi manje za okretanje kupola od Minekazea, što je već puno. Sa Expert Marksman skillom i Main Batter Modification 2 mu pada na 17 sekundi što je manje od 18 Mutsukijevih na zadnjem Hullu - jedini IJN DD koji ima relativno brze kupole i s njime sam sa samo dva topa znao pojest druge Minekaze DD u capu u tzv. knife fight duelima. Sad isto namjeravam i sa Kamikazom, samo što ovdje imam 4 topa - ekipa ne očekuje duel s IJN DD.

Torpedo reload mu je već i u startu kratak, tako da tih -10% od skilla ne pomaže puno kao na recimo Mutsukiju gdje je preko minute reload. A premium Damage Control se napuni za 40s pa ću preskočit Last Stand, odnosno možda ga uzmem ako ikad dođem do 18 bodova s tim kapetanom nakon BFT koji će bit 16. bod.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 16.02.2016. u 11:00.
T}{OR je offline   Reply With Quote