Citiraj:
Autor Veki-os
Je,radi jako dobro dok se ne "spoji" sa smečem od Trakta,onda mu treba minuta da otvori Favorites TV-s dok u Genesisu/Spectu to traje max 2 sekunde jer naravno nisu spojeni sa smečem od Trakta i imaju svoje favorite-My Genesis i My Specto.
Iz tog razloga ne koristim ni Salts koji nekad uopče neče otvoriti TV sekciju jer ga Trakt nešt hebe.
Nadam se da če ubaciti "My Exodus" jer ga ne planiram koristiti dok mu treba minuta da otvori Favorite TV.
|
Nisam jos uvijek integrirao trakt pa ne bih znao reci, ali sam poprilicno siguran da nece praviti nikakav library integration jer Lambda od pocetka developmenta naglasava da je to dio koji ce definitivno biti izbacen. Ne znam zasto, jer to sigurno nije bilo nesto sto su koristili ljudi koji su kupili Kodi predinstaliran na nekom boxu. Nadati se da ce netko napraviti neku 3rd party skriptu koja ce raditi neku vrstu library-a za Exodus.
Edit: Evo upravo integrirao Trakt i ubacio 30-ak serija. Meni to radi super i bez problema. Nema nikakvog cekanja od minute ili slicno. Nema razlike između ovoga i favoritesa u Genesisu sto se tice funkcionalnosti. Mislim da bi kod tebe problem mogao biti negdje drugo.
@tux-scooby: moram i ja istraziti RD jer bi to moglo biti vise nego dobro.