Citiraj:
Autor Kruno M
Ili mozes u xmlu dodavati nove menije u confluence. How to add menu in kodi, tako nesta prosurfaj. Sad sam na mobu pa mi nezgodno.
|
Je u pravu si, može se mijenjati na windowsima i confluence. Ja kada sam probavao trebao sam za OpenELEC, a tamo je confluence na sistemskoj particiji koju ne možeš mijenjati, tako da moraš kopirati skin folder i kao novi skin uređivati.
Citiraj:
Autor Kruno M
Proba osam i ovaj Titan skin i da se fino konfigurirati samo trebam uhvatiti malo vremena pa vidjeti i što jednostavnije ga složiti, ako se da.
|
Titan je dobar zato što se skoro sve može izmjeniti. Mislim da je i djeci lakši jer umjesto teksta kao na confluence, na titanu su default thumbovi, pa onda narediš sličicu koju hoćeš i znaju da su crtići ili youtube.
Npr. ja sam svojima naredio da kada kliknu na youtube sliku, da ne vodi na početni meni dodatka, onaj gdje biraš da li ćeš search, favorites, trending i slično, nego ih odmah baca na search gdje je već izlistano zadnjih 20-tak pretraga, sve redom crtići i pjesme.

To mi je i jedna od naboljih stvari kod njega, da ne moraš imati link na početni meni dodatka, nego možeš usmjeriti odmah na neki podmeni kako nebi morao klikati svaki puta.
Mana mu je da je sigurno sporiji od confluence jer ima više grafike.