Jutarnji čaj od šamarelica sa Murmanskom
Murmansk je po meni najbolji brod u igri, uzimajući u obzir mogućnosti broda i tier u kojem se nalazi.
Na početku partije me disconnectalo čim sam loadao, tako da sam kasnio za svojom flotom. Ništa, loadam mapu, skrenem full speed na zapad. Tamo gubimo dva konga, karslruhea i st. lousia mislim, od njihovih konigsberga, furutake, omahe,wyominga i clemsona.
Konigsberg i furutaka su bili u divisionu i plove ravno dajući mi predivan broadside. Prvo je KB fasovao dvi citadele, dok se nije sjetio da skrene i sakrije se iza otoka. Odmah za njim furutaka naručuje 3 citadele, dostava - u kotlovnicu.
Naravno, poanta citadele je kad je netko pobere onda krene anglanje, furutaka je tu položila sa čistom peticom. U međuvremene po meni loži Omaha i to iza otoka, anglana da ju nemogu gađat APom. Tu smo već gubili za 4 broda i mislio sam si "ok spušili smo".
Onda na scenu stupa predsjednik "Seal cub clubbing kluba", Dr. Murmansk. S obzirom da su po meni lupali wyoming (kojeg sam uvijek držao na krmi) i omaha, skrenem iza otoka i idem kroz sredinu, jer nije bilo detectanih brodova, a i time bih se sakrio od ove dvojice.
Izletim na čistinu kad tamo onaj konigsberg plovi prema meni, dao sam mu lijep broadside. Umjesto da me počme ložit APom, počme skretat, i popije 2 citadele i potone. Ja se, u svom stilu, skucam u otok. Đubre od omahe se sakrilo iza otoka i mlati HEom kao da sutra ne postoji.
Murmansk je dobar jer ima onaj američki shell arc, fenomenalan za gađanje iza otoka. Opalim zadnjim topovima po omahi (bio je full broadside jerbo mu se omililo spamat HE svim topovima), granate prođu ma metar iznad otoka i drito njemu u citadelu i tip potone. Tu sam se već počeo smijat.
Dok sam se odsukavao, pogledam lijevo, ulijeće furutaka, ispaljuje torpeda i nasuče se na otok, dajući mi full broadside. Da je pucao po meni APom, rastopio bi me. Naravno, kao pravi magistar seal clubbing znanosti, Murmansk ne čini itu grešku i rješava furutaku citadelom, za double strike achivement.
Wyominga koji je cijelo vrijeme pucao po meni je u međuvremenu riješio drugi murmansk. Tu smo već okrenili partiju, ostali su na dva St. Louisa, Kongu i carrieru. Još sam riješio St. Louisa, i to me skoro skinuo jer sam se opet nasukao, a citadelu mu nikako nisam mogao pogoditi. Dobra stvar je bila što sam se nasukao u Zoni, pa smo cappali i dobili izgubljenu partiju.
Poanta priče je: ako hoćete OP premium brod u najboljem tieru u igri, Murmansk je prava stvar.
Edit: Dobio mail od WG-a
Citiraj:
Ahoy Captain!
The Project R has finally been completed with a huge success. We collected the 10.000.000 Pearls and your participation made this possible!
As a reward you have been granted command over the Kamikaze R. The ship has been towed to your port and awaits your first inspection.
As a premium ship the Kamikaze R has many advantages over regular no premium ships.
If you're missing Doubloons to convert the XP you hoard on this glorious vessel, stop by the Premium Shop to top your chests up!
We wish you fair winds and a following sea.
Action Stations!
The Wargaming World of Warships Team
|
Kamikaze R je u luci. Brod izgleda fenomenalno! Isprike što sam sumnjao u WG EU