View Single Post
Staro 15.02.2016., 08:44   #1633
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Bilo je X3, i biti će još danas. Ja sam uspješno nafarmao skoro 130 soma na kapetanu od Hiryu-a jučer. Sad sam s njim na 14 bodova i ganjam 15. za Air Superiority skill. Samo nigdje ne piše poslije borbe. Baci oko na kapetana pred i poslije borbe koliko XP-a dobije.

Upalio sam replay-e jučer, i probao odvrtit jedan sa Hiryuom kasnije. Replay ostalih brodova funkcionira normalno, ali CV pogled iz ptičje perspektive više izgleda kao ghosting na starim LCD monitorima - kasni rendering kad god se kamera pomakne. Skoro dobijem epilepsiju od gledanja.

Enivej, Smoki ima replay kao dokaz - jučer nas je MM grdo zeznuo u predzadnjoj partiji. Znači divizija: Fuso, Pepsi i ja u Hiryu nas MM stavi protiv Iowe, Izuma i Caroline. Plus još dosta T-9.

Nismo uspjeli dobit partiju, ali smo se borili do samog kraja. Moj osobno najveći uspjeh je uspješno torpediranje i potapanje Iowe*. Nakon toga Caroline - sa T-7 CV-om. Mislim da je divizija oko 7 brodova potopila. Ostatak tima za drek, po običaju...

* Prvi nalet sa DB-ima za smekšavanje AA: uspio 7/8 bombi stavit na Iowu za dve vatre - morao se odmah popravit, nakon toga slijedio je nalet s torpedašima za 5/8 pogodaka i jedan flooding koji ga je pripremio za potapanje u drugom naletu.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 15.02.2016. u 09:31.
T}{OR je offline   Reply With Quote