View Single Post
Staro 15.02.2016., 00:38   #2234
Zorz112
Registered User

Datum registracije: Feb 2012
Citiraj:
Autor Froxie24 Pregled postova
Baš me zanima što T-com misli o boldanom. Sigurno "E da ne bi ja platio ja ugradio i sad da drugi marširaju. Ma ne može, dat ćemo im kablove ali ćemo ih sabotirati iako će nam plaćati naknadu."
mislim da ne moraju nista sabotirati, tesko da uz cijenu najma njihove optike konkurencija moze nesto puno povoljnije ponuditi..posebno ako im se na odredjenom podrucju javi samo par korisnika koji se zele prebaciti, jednostavno im je neisplativo ulaziti u to i stavljati svoju opremu u dist. cvor..

Citiraj:
Pristup i korištenje SDM-a:
mjesečna naknada za korištenje svjetlovodne niti od distribucijskog čvora do korisnika, uključujući i dio instalacije u zgradi: 66,89 HRK *

mjesečna naknada za najam prostora u distribucijskom čvoru za smještaj pasivne opreme (djelitelja, kazete itd.) – jedinica 1RU (44,45 mm) visine: 24,52 HRK*

* Cijene iz ove objave podliježu promjenama ovisno o konačnim cijenama koje će biti utvrđene u Standardnoj ponudi Hrvatskog Telekoma d.d. za uslugu pristupa pasivnoj pristupnoj svjetlovodnoj mreži na lokaciji djelitelja sukladno Odluci Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti o analizi tržišta veleprodajnog lokalnog pristupa koji se pruža na fiksnoj lokaciji od 9. srpnja 2015.g., klasa: UP/I-344- 01/15-03/02, ur.broj: 376-11-15-18
https://static.hrvatskitelekom.hr/we...askoviceva.pdf
Zorz112 je offline   Reply With Quote