Citiraj:
Autor AtOmIc
Riječ je o L930, sto se changeloga tice nisam vesla sisao znam da nije samo to napravljeno. Bez obzira i dalje je to presporo. Win 10 je u ovom stadiju trebao biti najkasnije u 11 mjesecu a ne sredinom 2. Da ne kažem da su i win 10 i nove lumije trebali na proljeće 2015 te predstaviti a ne sada kada su skoro svima dopizdili. Zadnji mob koji je po meni bio faca s obzirom na konkurenciju bio je L920 i kasnije L1020 poslje njih L930 i L1520 su bili ajde ok, dok je L640 i dalje po meni najbolja ako se uzme u obzir uloženo/dobiveno. Ovo ostalo je manje vise promasaj
|
Ne znam kakva si vesla sisao al njaske bezveze. Nitko ne veli da ne kasne ali ocito se nesto pokrenulo. Bulidi su poceli izlazit cesce nego u zanjih godinu dana i OS se dovodi do releasea i bit ce vani. Nedostatak ce uvijek bit zato i sluze updatei. Sto se tice uredjaja tu se nema kaj pricat tu su skroz podbacili ali su dali prostor ostalim proizvodjacima sto je po meni super potez radi raznolike ponude. Sto ce bit vrijeme ce pokazat nakon izlaska WM10 i nadolazeceg surfacephonea!