Citiraj:
Autor Xenon
Na kojem uredjaju? Ja imam 3 Lumije sa zadnjim buildom jedino se na starijm modelima 512 mb osjeti razlika u nekim stvarima. Na 730 mi radi odlicno dok se na 625 zna ponekad zamrznut a na 620 zasad radi ok. Ne znam o cem pricas imam zadnji bulid telefoni nikad stabilniji ima gresaka al nije release tak da nemas kaj prigovorit.
To kaj ti citas changelog svakog builda nema veze s puzevima. Changelog je puno veci od onog kojeg objave jer od npr. Builda 71 do bulida 107 popis ispravaka je daleko veci nego 3 stavke na zadnjem 107.
|
Riječ je o L930, sto se changeloga tice nisam vesla sisao znam da nije samo to napravljeno. Bez obzira i dalje je to presporo. Win 10 je u ovom stadiju trebao biti najkasnije u 11 mjesecu a ne sredinom 2. Da ne kažem da su i win 10 i nove lumije trebali na proljeće 2015 te predstaviti a ne sada kada su skoro svima dopizdili. Zadnji mob koji je po meni bio faca s obzirom na konkurenciju bio je L920 i kasnije L1020 poslje njih L930 i L1520 su bili ajde ok, dok je L640 i dalje po meni najbolja ako se uzme u obzir uloženo/dobiveno. Ovo ostalo je manje vise promasaj