View Single Post
Staro 13.02.2016., 19:15   #1618
Smoki_Gs
Premium
Moj komp

Smoki_Gs's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Nemam SS.... Ali imam svjedoke
Danas s Mitrom i erm... Neznam nick, Marko se zove
Iowa se iskupila u jednoj partiji za frustracije koje je prouzrocila dosada
Scenarij,krece partija,sve divno krasno,prvi hit da pomognem Mitri sa nekom Pensacolom citadeliram ju s 18 km,i zbrise mi,dolazi Hyriu(kako li vec),sa svom flotom na mene i Marka,ja 9 komada,Marko(u Amagiju) 7,odlicno...... Sav happy krecem dalje i nastupa "Iowitis" ..... Najprije probam pogodit Izuma,shellovi bouncaju kao da je lik premazao brod nekom supergumom,prebacim se na Colorada,3 k dmg sa 5 hitova. Odustanem odmah jel vidim da tu nema kruha... Prebacim se na njihovu Iowu,vidim,stock je i vozi na pol brzine,reko,evo malo za skupit DMG .... klinac,opet je bio u trgovini gdje i onaj Izumo po supergumu.... Utekne Iowa,neokrznuta... KAD dolazi kriplani Izumo valjda iz teske rovovske bitke sa pol naseg tima,i gori ko baklja na 2 k HPa,meni okice narasle,reko EVO KILA .... Prva salva,4 pogotka sa prednja dva tureta 1350 dmg............. Mis je jedva prezivio..... Okrecem bok,zadnji turet i tras,uspijem ubit tog Izuma(ukrast nekom).. I onda u daljini cujem vapaje druga Mitre sa svojim Udalojčićem di ga ganja Pepsi,Atago,Atlanta(valjda,il jos jedan Atago),Mogami,Izumo,Kagero... Ugl uspio ih je raspizdit sve da ga pol flote ganja I tu se negdje Marko nalazi u svem tome... I reko sad cu ja njih sve spasiti,okrecem "moćnu" iowu (usput pogledam seriju dok se okrene),i full spiiid na sve njih Mitra mi je krepao dok se Iowa okrenula ,srecom Marko se uspio sakrit negdje iza mene ... I onda ja shvatim da sam sam izmedju Ataga,Atlante,Pensacole,Izuma,Mogamia, u krugu 10 kilometara i Kagero odnekud salje torpeda ko na pokretnoj traci... Reko,ajmo Rambo Style Marko mi je svjedok... 3 pune salve na 7 kilometara u Ataga,i on s Amagijem svojim tuce po njemu,on veselo plovi i smije se negdje kako je DMG immune brod dobio. Iowa gori ko baklja,3-4 vatre,pale me toliki shellovi da mi je bilo vruce gledat to,HP pada ko blesav sreca moja pa sam guzom okrenut Izumu pa me bar on masi :P Palim heal,reko necu jos repair,nek upija dmg,i odustanem od Ataga,idem probat ubit Pepsi,i tu se odlucio njihov CV me izbrisat iz postojnanja.... Negdje u tom trenutku je Iowa izgleda popizdila,valjda i njoj vise dopizdilo stalno ribe ganjat pod vodom i meni sijede davat,i brzo skocila do Lidla po nove topove jel sto je usljedilo bila je rapsodija Booooom full broadside,izbrisana Pepsi,palim repair da maknem vatre,na 30% HPa negdje (netko je u meduvremenu Izuma onog rijesio),avioni padaju oko mene ko mrtve muhe,kako prilaze tako nestaju,dobivam reload,Booooom,izbrisan Atago.... Okrecem broadside drugom Atagu(ili Atlanti),vec im nije svejedno,poceli davat gibanicu,ali su se zeznuli jel su mislili da ce me stic spalit pa su bili unutra 10 km,Booooooom,ode citadela Atagu+motor,lik se repaira i u panici nasadi na granicu mape,reload... i netko ga dovrsi... Mogami plovi na mene valjda u nadi da mi posalje torpeda i meduvremenu trazi ko na brodu ima ciste bijele gace da objesi na jarbol,no to Iowu vise ne zanima,prva salva ga je posteno osakatila,drugu je eskivirao,treca ga je poslala ribicama..... 4 komada pometena... Kad ono,novi val aviona + kagerovih torpedera,i kagero nam capao bazu na 50 %. Nas Tirpitz njima capa,ali puno kasnije je poceo,full speed i u cap,pa sto bude bude.. Cv nas ga je spotao,ja izbjegao torpeda,pobio avione,i umarsirao u nas cap,i u dvije salve poslao Kagera ribicama.... KRAKEN ..... I u tome je nas Tirp capao bazu.... Negdje 2500-2600 base XP,300k creditsa,Kraken+Dreadnought+Fireprof,30+aviona sruseno,4-5 citadela..... Od srece,narucujem pizzu,pojedem pizzu,vegetiram do maloprije od srece,odem do Lidla,uzmem karton pive,napisem ovu bajku,i sad odo izbrisat taj karton pive

Iskreno ne zelim vise nikad igrat s Iowom,da ne pokvarim ovaj dan ... Vrijedi napomenuti da je primila 210 HE pogodaka,3-4 bombe,15-20 AP pogodaka...

Toliko od mene za sad