Atago je ok brod, ko Myoko il Mogami sa 203mm topovima, range 15.8. Al imas repair, topovi su 16s reload, sta je losije od druga 2. MM te baca od T7-10, al to samo znaci da imas mesnate mete za gadjat.
Topovi su 203mm, znaci imas debeli HE dmg, znao sam rokat Yamata il montane po 6-9k u superstructure, AP sam znao sastavit cruisera za monstruoznih 20-24k na 10-12k u broadside. Citadela druge cruisere posteno. Jedino je reload zajeb jer je dug, tako da je pitanje awarenessa kad ces koristit sta jer obicno prilika prodje dok reloadas drugi ammo. Ja sam uzeo Atago jer volim IJN i sluzio je za treniranje kapetana.
AA mu nije nesto, al naravno nije powerhouse ko MK, al drzi, vidicemo sa novim rebuildom AA kako ce ga ic.
Torpeda ima odlican arc, doslovno mozes ic naprijed pod kutem od ispod 45 stupnjeva i odvalit spread. I imaju dobar dmg, em odlicno za area denial, jer pucas ispred sebe a ne bocno.
Brod ima losije statse, al to je samo zato jer u visokom MM lako gines, em je tona noobova kupila brod pa je sa niskog tiera isla u nebo gdje ih pawnaju ko tuljanje. Kamuflaza je na 10.7km mislim i to bez 5og kapetan skilla, tako da i tu ima mjesta za napredak.
Overall, meni se svidja brod.
@Thor
Ma bila je super runda, al od cistog poraza u zadnjih 20ak sec se okrenila runda. Njihov kagero je zasrao stvar jer je bio pohlepan na dmg umjesto da capa neki point. A Roon u igri sa close bodovima sa 110 hpa pridje u domet a ima inace 2km veci domet od mene, totalno beskorisno. Nismo imali vremena za ubit Izuma prije nego on ubije nas u close range, eto vidis sliku gore, ono je Izumo iza mog broda na negdje 8-9km, sljedeci salvo i gotovo. Krive procjene jer su pohlepni i eto poraza.