View Single Post
Staro 13.02.2016., 16:47   #1616
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
@ Blade: zakon, samo pišite takve partije jer je meni ne samo gušt pisat već i čitat vaše. Vidim da si sreo vozača Pepsi koji zna što radi.

Niti ja neću ostat dužan, dvije partije presuđene u zadnjim sekundama.

#1 Hiryu (Kraken + Confederate):

Partija sa Strikom i Lunom. Vode nas cijelu partiju, i jedva izbjegnem smrt u NE kutu kad su jurišali na mene Carolina i Nurnberg. Striko mi pomogne riješiti Carolinu i brzo žuri na njihov Cap da im barem prekinemo skupljanje bodova. Lun ne znam gdje je kleknuo. Brdo neprijateljskih lovaca je gore, a meni ostala još jedna lovačka eskadrila. Šaljem sve na donji srednji dio mape. Dakle 2 DB i 2 TB eskadrile.

Dolijećem u borbu naše Caroline koja muku muči s parkiranim Mogamijem pod 90° i još ga naša Carolina gađa HE granatama. Iza njih je Tirpitz isto bokom okrenut. Žasu. Idem s obje DB završit Mogamija. Nisu mi grupirani jer sam ih kako su uzlijetali slao dolje. Prvi prelet i vatra. Odmah nalijećem s drugim ali vidim da nema repair i u zadnji tren ih skrenem jer vidim da će Mogami izgorit. Idem Tirpitza završit. Bacim bombe na njega i sad i on gori. No, na pol HP-a je. Ako ga potopim prelazimo u vodstvo. Lik se uspješno zaparkirao između dva otoka i savršena prilika za ručno bacanje torpeda. Bacim prvu grupu i idem s drugom okolo za svaki slučaj ako manevrira. Pogađaju 3/4 od prve grupe, druga samo što nije. Vidim da nam je potopljen još jedan brod, tako da potapljanje Tirpitza neće biti dovoljno za vodstvo. Minuta i pol je do kraja. Vidim da Tirpitz nema repair - pada on i 5. Kraken s Hiru-om a ja u zadnji tren skrećem drugu grupu torpednih s njega i krećem istočno jer je tu Striko načeo njihovog Rangera koji sad bježi južno taman prema mojim zadnjim TB. 40 sekundi je do kraja, Striko pada. Za petama moje torpedne su neprijateljski lovci, ako me stignu raširit će mi se lepeza torpeda i nema šanse da uspijem završit Rangera. Bacam ih taman prije nego su me stigli, Ranger prima 3/4 i to je moj 6. kill = dobivamo partiju u zadnjih 10 sekundi.

#2 Hatsuharu (Kraken + Solo Warrior):

Cyc i Striko samnom. Ništa manje uzbudljiva od prethodne, ovu partiju smo se klali primarno oko A capa. Pomognem potopit Fusa, i u duelima s Kievom i Fubukijem ostanem na pol HP-a i bez prednje kupole u Hatsuharu-u. Partija ne ide dobro, ostanemo solo Cyc i ja protiv New Orleansa, Kieva, Fubukija i Mutsukija. Sve ili ništa, svi uletavamo u bazu B. Ja iz dima rokam sa zadnjom kupolom po Kievu dok Cyc pokušava riješit Nope Orlana. Pada Cyc i ja ostanem solo protiv četvorice na pol HP-a i samo sa jednom stražnjom kupolom. Par sekundi kako je nestao Cyc uspjevam završit Kieva koji je bio na malo HP-a, a Cycova torpeda nađu Nope Orlana i sad smo 2 protiv 1. Cijelo vrijeme znamo da je partija izgubljena ali ježi ga ne idemo u luku bez borbe. Ulazim u duel s Mutsukijem nos na nos okrenuti jedan drugome. Liku sa dva pogotka spustim HP na minimum i on nemajući izlaza kreće u ram samnom. Doslovno ga pogađam & potapam zadnjim plotunom na 10 metara od mene! Sav u šoku što sam još živ vidim da se traka ne miče. Dakle Fubuki je u capu samnom. Taman u tom trenutku otvara vatru i baca dim. Ja okrećem u desno i u suprotnom smjeru od njega usput bacam torpeda na marker i malo iza njega, skoro pa reda radi. Bježim od njega i češljam njegova torpeda koja prolaze oko mene jedva metar. Dakle ne mogu mijenjati smjer i laka sam meta za njegova 3 topa. No lik nije mijenjao smjer i jedno od mojih torpeda ga pogađa! Kraken i Solo Warrior! Jedno 10 min nisam k sebi mogao doći da smo siguran poraz pretvorili u pobjedu. Cijelo vrijeme su bili na 950-970 bodova, dakle sekunde od pobjede.

EDIT: Vidim da sam i još jednog Fubukija riješio. Ne sjećam se gjde, ali možda isto u zadnjim minutama. Za ovu partiju mi je krivo što nemam ukopčane replay, jer bi to poslao Jinglesu.

Citiraj:
Autor mitra Pregled postova
Ma neće ti WG puno pomoći u vezi TK, samo ce ti reci da ga prijavis i da ce mehanika igre na temelju prijava odraditi svoje.
Barem su meni tako javili nakon incidenata u tenkovima sto sam imao....
Upravo tim tonom su mi odgovorili:

EDIT:

Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
Kako misliš samo u subotu?
Pogledaj komentare ispod objave, originalno je pisalo samo 24h. Dakle nisam lud.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 13.02.2016. u 18:22.
T}{OR je offline   Reply With Quote