View Single Post
Staro 13.02.2016., 13:09   #1614
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Negdje sam citao da ekipa stavi integriranu intel graficku da snima video i kodira u realtime, dok sa drugom igra. Sad, detalja se nemogu sjetit da me ubijes.

Sa Atagom odigrana runda zivota, il barem mjeseca. Tim kao i obicno neznas jesu glupi il retardirani. 4 cap pointa, oni idu na A i D, ukljucujuc i DD ove. Posto nemamo nikakav DD cover, ajmo mi sa njima, pola na A pola na D. Na D moja grupa naleti na DDa, Iowa + Tirp. Jadni fubuki je uletio preblizu, slucajno ga zakacim jednim shelom kad je imao pixel hpa, imam first blood. Sad je lov na BBove, moja strana sa Iowa + Tirp + Izumo + pensacola + ja. Enemy iowa i tirp, bjezeci pobiju nasa 2 BBa (zadnjim turetama....go figure), ja spalim jednu Iowu a netko ubije Tirpa, uglavnom, vise smo izgubili nego dobili. Capove gubimo redovito jer je tim retardiran.
Na kraju na nasoj strani ostali samo Pensacola i ja, na 17km evo njihova druga iowa. Dok dodgeamo shotove i lozimo ga, uleti drugi enemy DD, ja ga ostetim, pepsi ga dovrsi. Iowa sa sta bi reko Jingles, "Rush of shit to the brain" odluci umjesto da se okrene il mjenja kurs, zaplovi izmedju nas 2 tako da je izmedju 2 vatre primio posten dmg, 203mm sa boka ipak radi dmg. Pepsi dovrsi Iowu.

Okrecemo na B cap, tamo je nas Tirp sa 6k hpa, protiv enemy Izuma sa 60-70k. Tirp ide ravno na Izuma, a drugo i nemoze. 20km od nas je Roon sa 110 hpa (van dometa pa ignoriram), enemy kagero DD se nezna gdje je. Gubimo na bodove a oni su na 930. Pomalo zapalim Izuma, Roon dodje u domet, okrecem na njega, 110 hpa je jedan HE shell i eto bodova. Al lik okrece kormilo ko HDZ pricu. I bas okrecem nos lijevo prema Roonu kad 3km ispred mene iza otoka iskoci Kagero (isto sa lijeva)... o majku mu. Kagero promasi torpeda sa 3km, moji topovi sa desne strane al kako sam isao bocno, ispucao sam sva torpeda na Izuma da se ima cime zabavit, okrecem brod, kagero ne smoka....dobije rafal blank range, ode kagero, primim broad od Izuma jer nemam gdje manevrirat, hp na crveno, sa prednja 2 topa opalim na Roona, zakacim ga, ode on na dno i nama pobjeda.

Bas je bila uska runda, 2 cruisera napravila opci nered od pola tima.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 13.02.2016. u 14:04.
BladeRy je offline   Reply With Quote