View Single Post
Staro 13.02.2016., 13:04   #4405
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor xXTheLuka1998xX Pregled postova
Pozdrav
imam problema s ebayom naime sve je prije stizalo uredno i slalo se uredno no sad mi se desilo to da sam narucio masku i seller mi je nije poslao otvorio sam refund ,poslao sam mu 2 poruke ne odgovara sto da radim?
sacekaj cca tjedan dana. ako ne odgovori, trazi pomoc ebay-a (imas opciju da zatvoris case, reply to sender i uputis poruku ebay-u). fino objasni sto se dogada, da si ga kontaktirao, da se ne javlja nazad i da zelis refund.

inace je i meni isao jedan ovakav slican slucaj. narucio dva identicna itema sa razlikom od 3 dana jer je svaki ispod 22€. jedan 08.12m, drugi 11.12 prosle godine.

proslo 37 dana, ne dolaze - kontaktiram sellera. ovaj odmah salje druge, ma dolaze u roku 7-10 dana, samo zatvori slucaj! odgovorio ok, ali kada dode - ja zatvaram.

automatski ebay isto salje poruku kako imam nekih 20tak dana da zatvorim sam case ili da ih kontaktiram, inace ce se case smatrati rjesenim i zatvoriti automatski.

i ne dolaze. i nisu dosli paketi.
poslao dvije poruke na support, opisao situaciju kako je isla i trazio refund.

unutar 24 sata odgovor, good news, vracaju pare itd. i sjele pare na racun nakon 48 sati sto su javili, sve kako pise, milina.

eto, jedino sto treba paziti na tih 45 dana od dana narucivanja, ici fer i kontaktirati prodavaca i ako ne ide razgovorom ili predmeti i dalje ne pojavljuju na adresi - kontakt prema ebay-u direkno.

Burko je offline   Reply With Quote