Evo mene opet, nastali problemi sa ovim mojim projektom. Nakon ove po meni dobre pripreme jer se meni nije dalo ja ljepo dao u firmi obojat case sa pištoljom kad već farbaju šasiju za kamion neka meni ofarbaju i case no tu je nasto problem šasiju su farbali sa temeljnom pa crnom i onda sa ŽUTOM a pošto su moje bojali samo sa crnom neki pametnjaković se nije sjetio da bi moje kučište trebalo maknuti iz prostorije nego kada je bojao sa žutom boja tj. maglica je padala na moje kučište i po njemu je bilo normalno žutih fleka pa su onda još samo jednom preko toga prošli sa crnom i normalno ostala su zadebljanja od tog prskanja i kvaliteta je žali bože (ja taj tjedan nisam radio pa nisam znao što se događa). Kada sam počeo raditi vido sam što su napravili pa sam jednostavno pokupio case i odnoi ga doma nezadovoljan. E sad sam tu njihovu boju skinuo onako koliko se dalo sa 600 brusnim papirom i htio obojati sa sprejom no taj sprej koji sam kupo valjda nevalja (pritisak mali boja usko prska nepokriva nikako, nema šanse da dobijem ravnomjerno pokrivanje) a ja uzeo dva spreja (ako jedan ne potrošim mogu ga vratit ili zamjenit) e sad dolazimo do onoga što mene zanima, što mislite ako bi uzeo obicnu boju za metal crnu mat ili sjaj i mali spužvasti valjak dali bi se na taj način dalo to obojati i dali bi konačni rezultati bio bolji nego sa sprejom ako ništa drugo ravnomjerniji