'Ajmo mi ontopic.
Evo meni stigao jučer M8S+, stigao sam se poigrati sa njime sat-dva unutar kojih sam ga i raskopao, kako sam i obećao
Došao je sa lollipop-om, ima svakakvih aplikacija tako da ništa nisam stigao pomnije proučiti (ima neka i za pakistanske programe, to sam zapamtio

), vidim da mi se koješta pali po defaultu sa sustavom i tu će ići "perestrojka" pod hitno
Kodi...hmm...
Malo sporije mi otvara Phoenix i Genesis (naravno, došli predinstalirani...i onda se mi nešto čudimo, hehe)...dakle, npr. kako skrolam kroz filmove, coveri se "pune" po 2-3sec. i sl., i to nije do mreže (paralelka na mobu, kodi, ista stranica, odmah sve otvara).
Moram poubijati sve što mi ne treba i onda vidjeti o čemu je riječ...sama izvedba filmskih zapisa je bez primjedbe (barem koliko sam stigao upratiti za to malo vremena).
Mrežni disk...radi kroz Kodi ali mi neke filmove nije "vidio" (ne znam zašto, nisam istraživao), ono što vidi radi uredno.
Nekakav androidov mrežni player koji je bio instaliran vidi te iste "nevidljive" filmove ali ne propušta zvuk ni za jedan film.
Napominjem, ništa posebno po postavkama nisam stigao iskušavati, ali vjerovatno se ne radi o nečemu ozbiljnijem.
Drugo malo razočarenje je činjenica (koja je bila oglašena, ali sam previdio, dakle nije do seller-a) jeste 8GB prostora za pohranu, a ne 16 kako sam bio uvjeren.
Sad...jel' to može značiti da nije "original" ili ne, nemam pojma.
Zato stavljam jednu sličicu pa si ubuduće, tko želi, naravno, može usporediti "iznutrice", jer ispada po ovome da je jedina razlika u odn. na "non-plus" taj gigabitni mrežni kontroler...
Evo i slika pa da i ja nešto konstruktivno doprinesem temi
E, da, odmah da pitam: ima li netko provjerenu putanju odakle se može preuzeti openelec za ovaj uređaj?
Za "obični" nađem, za "plus" baš i ne...da nisu (možda) isti file-ovi?
Hvala