Citiraj:
Autor MAGARAC
Za video ti a6000 nije "idealan".. Bio bi da ima stabilizaciju i mic input.. Inace ostalo radi odlicno kao i AF za video. Gledao sam ga sa Canon 50 STM objektivom i fokusira impresivno.. Kolko cujem od neutralnih izvora AF za fotkanje bi mogao bit i pouzdaniji i nije bas jos na nekoj avg. razini modernih dslrova, 1dx je drugi svemir za njega kad se radi o akciji, di nebu mk2.. Mnogi se kunu da im je dovoljan pa vecini vjerojatno i je.. Sve ovisi kaj fotkas.
5 soma je kod nas, da je ispod 4 mozda bi ga i gledal pogotovo jer dobro radi sa mojim objektivima.. Ovak rade kupim 70d ili nes ne prevelko od dslrova..
|
Ajde se jednom pokušaj malo informirati prije nego bubneš glupost
Čitaj sad s razumijevanjem...
1. OSS iliti (namjerno pišem velikim slovima da shvatiš) STABILIZACIJA je u apsolutno svakom zoom objektivu za E-mount (+2 primea)
2. Mic in nema jer nema ni standardni hotshoe, nego Multi-Interface, tako da se mikrofon kači gore kao i flash...Fizički je isti, tako da ide i svaki flash gore, ali i brdo kontakata skrivenih unutra za ovakve dodatke.
http://amzn.to/1o2ZQIf
3. Opet rekla kazala bez nekih konkretnih i relevantnih informacija...a i uspoređuješ APS-C aparat srednje klase namijenjen naprednim amaterima i hobistima s profesionalnim FF aparatima. Daj se saberi...
Pogledaj molim te ovaj video do kraja prije nego počneš pisati opet neprovjerene stvari, pa jednom probaj oba aparata i uvjeri se sam.
Čovjek ti daje RAW fileove za provjeriti, skidaj i gledaj.
Ima Canon svojih prednosti, ali mislim stvarno, daleko je od savršenog i činjenica je da je debelo zaostao za konkurencijom.