View Single Post
Staro 11.02.2016., 09:42   #1576
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Problem je što se nakon T-9 Iowe nemaš čemu nadati sa Montanom. Montana je još veća (najgore i puno šira tako da tenkiranje ima još manje smisla), ima identične topove kao Iowa (Iowa i NC nemaju iste, Iowa i Montana imaju dulje cijevi od NC i nemaju tu minobacač putanju).

Problem kod Iowe je veliko nadgrađe koje se lako zapali i tu najviše gubiš HP-a. S Iowom si dobio više HP-a, malo bolji AA, malo bolju preciznost topova i stražnju kupolu koju lakše koristiš nego na NC (puca na 33° naprema 44° kod NC IIRC). S druge strane brod ti je duži, sporije se okreće i lakše te pogodit torpedima i topovima. Sve u svemu, neke prednosti i neke mane - ja u svemu tome ne vidim razloga za ić dalje od NC koji je fenomenalan brod za "nošenje tima do pobjede" ako znaš što radiš.

Skok sa T-7 na T-8 je bio velik u smislu promjene načina igranja. Vjerujem da je slična stvar sa T-8 na T-9. Definitivno joj daj vremena. Nije ni meni NC legao na prvu.

Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
Mahan je otključan ali nemam para sada. Ubio me Udaloy sa svojim troškovima. Samo brod skoro 14 milja, pa range mod, upgrejdovi...još uvijek nisam kupio onaj upgrejd za 3 milje kredita.
Cilj mi je u t8 postava: Hipper, Benson, Amagi. Potonja dva još nemam. Ostalo imam: t7: Bljeska, Pensacola (Myoko prodan, dosadniji je brod); t6: Nurnberg, New Mexico; t5: Minekaze, Gnevny, Murmansk
Moja kolekcija biti će:

- S kapetanima

Wyoming, Konigsberg, Pensacola, New Orleans, New Mexico, North Carolina, Kamikaze, Fubuki, Shokaku.

- Bez kapetana (povremeno za Ranked ili gušt)

Hiryu, Mutsuki, Taiho (T-9 ekskluziva)

Trenutno na Hatsuharu i 20 soma kratak do Shokaku-a. Mislim čak ostat na Hiryu dok s njegovim kapetanom ne otključam 5. red Air Supremacy (trenutno na korak do 14. boda) prije nego ga prebacim na Shokaku.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote