Problem je što se nakon T-9 Iowe nemaš čemu nadati sa Montanom. Montana je još veća (najgore i puno šira tako da tenkiranje ima još manje smisla), ima identične topove kao Iowa (Iowa i NC nemaju iste, Iowa i Montana imaju dulje cijevi od NC i nemaju tu minobacač putanju).
Problem kod Iowe je veliko nadgrađe koje se lako zapali i tu najviše gubiš HP-a. S Iowom si dobio više HP-a, malo bolji AA, malo bolju preciznost topova i stražnju kupolu koju lakše koristiš nego na NC (puca na 33° naprema 44° kod NC IIRC). S druge strane brod ti je duži, sporije se okreće i lakše te pogodit torpedima i topovima. Sve u svemu, neke prednosti i neke mane - ja u svemu tome ne vidim razloga za ić dalje od NC koji je fenomenalan brod za "nošenje tima do pobjede" ako znaš što radiš.
Skok sa T-7 na T-8 je bio velik u smislu promjene načina igranja. Vjerujem da je slična stvar sa T-8 na T-9. Definitivno joj daj vremena. Nije ni meni NC legao na prvu.
Citiraj:
Autor gnujko
Mahan je otključan ali nemam para sada. Ubio me Udaloy sa svojim troškovima. Samo brod skoro 14 milja, pa range mod, upgrejdovi...još uvijek nisam kupio onaj upgrejd za 3 milje kredita.
Cilj mi je u t8 postava: Hipper, Benson, Amagi. Potonja dva još nemam. Ostalo imam: t7: Bljeska, Pensacola (Myoko prodan, dosadniji je brod); t6: Nurnberg, New Mexico; t5: Minekaze, Gnevny, Murmansk
|
Moja kolekcija biti će:
- S kapetanima
Wyoming, Konigsberg, Pensacola, New Orleans, New Mexico, North Carolina, Kamikaze, Fubuki, Shokaku.
- Bez kapetana (povremeno za Ranked ili gušt)
Hiryu, Mutsuki, Taiho (T-9 ekskluziva)
Trenutno na Hatsuharu i 20 soma kratak do Shokaku-a. Mislim čak ostat na Hiryu dok s njegovim kapetanom ne otključam 5. red
Air Supremacy (trenutno na korak do 14. boda) prije nego ga prebacim na Shokaku.