View Single Post
Staro 11.02.2016., 09:09   #1573
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Prve dvije partije s Udaloyem. Brod je brutala ali to su t9 i t10 partije, i drugi su brodovi super hehe... adrenalin do jaja, skupe su greške. Uglavnom u prvoj partiji sam roknuo Fletchera i Shimakazea koji se odmetnuo sam stalkati naš team. Puno mi je pomoglo što je kapetan na 100% i što sam imao concealment upgrade (velika pomoć u odnosu na ranije ru DDove) i camo. Dakle bez kapetanovog perka za conc mene detektaju tek na 7.5km. A domet topova s range modom preko 12 km. AP granate jako učinkovite u bližim borbama. U drugoj partiji smo imali super teamwork. Yamato, DM, Shimakaze i ja u Udaloyu krenuli po boku. Smazali smo Carolinu i onda usamljenog Shimakazea koji je pogodio samo s jednin torpedom Yamata.
U biti Udaloy je ubojica Shimakazea samo treba paziti da nisi dugo detektan. Može i stealth gunnat veće brodove od nekih 11km na dalje....bez kapetanovog perka.
Međutim opet dolazimo do priče o ekonomiji u višim tierovima. Zbog čega će mi do daljenjeg Udaloy biti jedini brod koji je iznad t8. Dakle premium acc, zastavica za 20% kredit boost, zastavica za -10% troškova popravka, potopio jedan brod, napravio solidan dmg (priznajem ne puno), niti jedan HP skinut i u plusu sam cca 100 000. E sad zamislite da sam bez zastavica i prem acc-a. I da sam primio nešto damagea. To bi bila nula. Ili čak minus. To je sranje.

Mahan je otključan ali nemam para sada. Ubio me Udaloy sa svojim troškovima. Samo brod skoro 14 milja, pa range mod, upgrejdovi...još uvijek nisam kupio onaj upgrejd za 3 milje kredita.
Cilj mi je u t8 postava: Hipper, Benson, Amagi. Potonja dva još nemam. Ostalo imam: t7: Bljeska, Pensacola (Myoko prodan, dosadniji je brod); t6: Nurnberg, New Mexico; t5: Minekaze, Gnevny, Murmansk
Tvrdi je offline   Reply With Quote