Nisam drugo ni očekivao. Pazi screen koji je lik stavio kao odgovor - 143 srušena aviona protiv 2 Midwaya, Random borba.
---
Ima dana s ovom igrom kad je sve super, ili danas kad ti se sve posloži i bolje kao da nisi ni upalio komp a kamoli igru:
Nakon što mi se vratio internet kasnije, idem još jednu bacit s Hiryuom da pokupim dnevni bonus. Stavi me s T9 ekipom. Uspijem potopit Izuma, Myoka i Colorada - sve skupa za drek jer nam je Tirpitz koji se jedini mogao suprotstaviti na lijevom krilu... već pogađate, AFK!
Još me i bug zaj. da taman kad sam htio bacit ručno bombe na Izuma u prvom naletu avioni ga samo prelete bez napada. Dakle morao sam još jedan prelet napravit preko njega da ih izbace, što je dalo vremena Myoku (kasnije sam ga poslao spavati sa školjkama) da dođe dovoljno blizu i upali Defensive Fire.
Dodatni prelet je naravno rezultirao dodatnim kašnjenjem naleta 2 torpedne grupe, i do tada su već Rangerovi lovci bili u igri tako da sam samo dva torpeda uspio stavit u njega.
Nakon dva uzastopna poraza, jedan radi glupog Amisa, drugi radi AFK Tirpitza odlučio sam sačuvat živce ostatak dana.