Da li ima tu netko technicolor tc7200 ?
Produzio sam vipnet ugovor i dali su mi taj router, no na njemu stalno blinka lampica za phone2.
Da li je i kod vas tako ?
U ruteru pod VoIP-Status , Line 2 state pise On-Hook.
U manualu pise da za On-Hook mora stalno svjetliti, a za Of-Hook da blinka.
Vipovci mi kazu da ako to (phone2 blinkanje) ne utjece na uslugu da to onda nije kvar.

A meni trenutno ne utjece jer imam 1 liniju i ona ide u phone1.
Da li bi ta oba porta (phone1 i phone2) trebala biti na raspolaganju za istu liniju? Pa ako imam 2 telefona jedan u phone1,drugi u phone2.
Dva puta je na pola sata i phone1 pocela blinkati bez da itko telefonira i tada se internet stranice nisu ucitavale.
No njima kada prijavis problem, samo kazu 'aha da sad smo ti osvjezili ruter pa ako ce biti jos problema javite se'. Kaj ce ga sad 100 puta u ove 2 godine ugovora osvjezavat i cekat da im kazem da jos uvijek ne valja. Hebote daju mi neispravan ruter (phone2 blinka) i za tu neispravnost koja se vidi cijelo vrijeme kazu da nije neispravnost, a za neispravnost da ponekad nema interneta i phone1 blinka ako zelim da mi salju tehnicara da mi zamjeni ruter i taj problem se ne bude manifestirao baš kad on dode kod mene onda ce mi morati naplatiti njegov dolazak.
Pa bas su si lijepo to oni zamislili.
Ajde da je to neki super pouzdani ruter pa da im je cudno ako ima problema i ne vjeruju korisniku, ali njemacki forumi su puni problema sa njim.