Ne znam s kojim idejama ste počeli igrati ovu igru, ali ako ste svjesni da je arkada odnosno zabavna igra koja ideje crpi od stvarnih brodova ne bi trebalo biti iznenađenja.
Tipični primjeri over-nerfa, WG trade mark:
- Mogami i Advanced Fire Training nerf je po meni potreban. Ono što nije potrebno je Expert Marksmen i Basic Fire Training nerf. *
- Isto tako je nepotreban buff Kutuzovu na faking 19 km dometa za T8 CA.
- Najgori nerf je onaj vezan uz AA i micanje druge torpedne eskadrile sa Essexa i Midwaya, plus micanje jednog fightera sa Lexingtona.
Buff DD-ima sa
Last Stand na drugi red, i novim
Torpedo Acceleration skillom je diskutabilan. Meni Mutsuki i Pensa leže. Većini ne. To ne znači da su loši brodovi.
Ne znam, vidijet ćemo što će od toga zaživjeti u 0.5.3 ali ako mi unište CV-e mislim da ću napravit pauzu do 0.5.4. Taman su krenuli u pravom smjeru sa 0.5.2 i konvergirajućim putanjama za IJN CV i onda udare ovakvo smeće od zakrpe. Nadam se da se varam i da ekipa pretjeruje sa dojmovima PT servera...
* Jedina stvar iritantnija od nevidljivog pucanja ili pucanja iz dima je kad mi se sparkira Nurnberg ili Mogami iza otoka i lansira granate prvo do Mjeseca i natrag bez ikakve mogućnosti da uzvratim paljbu. Možda ne bi bilo loše razmisliti o vraćanju Mogami na T7 a Myoko na T8, jer prema svemu sudeći (recimo domet topova) sad će se ponašati kako je originalno zamišljeno.