Tema
:
ATi-evi budući driveri će iskorištavati Dual-Core procesore
View Single Post
13.10.2005., 18:21
#
11
Beren
PC Ekspert šerif
Moj komp
Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Originally posted by Jelc
Ma znaju-samo im treba malo duže
Isto je bilo i sa unified shader arhikteturom bljuj i povrać-koliko čujem već su najavili takav GPU
A možda čak danas-sutra za ljubitelje kvalitetnog vizualnog prikaza uspiju i implementirati HDR i AA .
Mislim-da se i jedno i drugo može koristiti istovremeno uz ah, "igrive" perfomanse....mislim ono...stvarno...i tako to...
Fakat mi je to malo čudno-Far Cry npr. ne koristi ni H od HDR-a (gledajući na specifikacije HDR-a).
To je samo više-manje bloom efekt i malo šminke, čudi me da se ne može postići neki prihvatljiv frame-rate uz korištenje AA???:confused:
Da spriječim beskorisne rasprave-ovo za Far Cry nisam iz prsta isisao nego pročitao kaj je o tome imala za reći ekipa koja je radila tu igru.
No da, moje je osobno mišljenje da bi se boljom podrškom kaj se tiče drivera to dalo poboljšati
Jer to ona ista ekipa koja je odjednom prešla iz nVidijinog u ATI-jev program za razvoj igara i to premda je potonji nekvalitetniji? Manje kvalitere u ovom slučaju = više love.
Pronađi još poruka od Beren
Moj komp
CPU:
Intel Core 2 Extreme QX6700 @ 2,93 GHz
MBO:
Gigabyte X48T-DQ6
RAM:
2x2GB + 2x1GB DDR3 1.066 MHz
HDD:
WD Caviar Black 640GB, Samsung Spinpoint F1 750GB, 2x Seagate 7200.7 160GB RAID 1
VGA:
Point of View GTX 285 Exo Edition @ AC Accelero Xtreme 280
Napajanje:
Seasonic 550W
Monitor:
Dell 2408WFP
Windows Vista x64 SP1
Ostalo:
SB Audigy 2 ZS