View Single Post
Staro 08.02.2016., 15:52   #176
Wuchko
Premium
Moj komp

Wuchko's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor elance Pregled postova
Pričekat ću još tjedan-dva pa uzeti 3GB ako se pojavi, ako ne dobro mi je i 2GB.
Ne patim toliko na specifikacije, trenutno mi je najbitnije da je telefon dobro izrađen.
Ovako po netu koliko sam čitao izrada je na najvišem nivou, pa ako možeš potvrditi te navode?
Trenutno imam Samsung S3 i već sam 4 puta mjenjao zadnji poklopac pošto mu stalno pucaju one kopče pa počne plastika krckati.

Pošto mi je već muka od toga uzeo bi neki telefon koji je kvalitetno napravljen, to mi je bitnije od specifikacija.
Izrada je vrhunska, barem meni. Ništa ne krcka i ne uvija se pod rukom, nema nikakvih zazora između spojeva.. Okvir je metalni, vjerojatno znaš. Stražnji poklopac se može skinuti (i mijenjati), no to ne umanjuje čvrstoću niti poklopac škripi. Jedina "mana" mi je što se kaljeno staklo koje stavim uvijek počne odljepljivati u gornjem dijelu blizu kamere. Pretpostavljam da je to od topline procesora. Nalijepio sam već 2. i nakon nekog vremena se primjeti da se odlijepilo, i to ne od ruba nego "iznutra". Istu stvar sam imao i na Mi3, isprobao različita stakla (Nillkin, no-name) i uvijek se odlijepi. S tim sam se jednostavno pomirio. Nisam isprobavao zalijepiti zaštitnu foliju pa da vidim kakav će rezultat biti. Da se razumijemo, nije to zagrijavanje ništa ekstremno no eto, ja sam picajzla pa me zna nervirati povremeno
Wuchko je offline   Reply With Quote