Citiraj:
Autor čuks
Ja izreklamirao steelseries 6gv2, registrira visestruki pritisak iako sam samo jednom stisnuo tipku.
Vidjet cemo kako ce se rijesit.
|
Dodao 200 kn i uzeo Razer Blackwidow Tournament edition jer u ducanu nisu imali nista pametnije. Switchevi su Razerovi zeleni, uglavnom isti kao i MX Blue. Zasad sam zadovoljan. Jedino mi jos ne lezi jer je US layout + sto je Razerov software (synapse) zesce smece jer mi se nakon njegove instalacije komp znao smrznut u igrama, a koliko vidim to je cest problem. Nakon sto sam slozio offline verziju softwarea sve radi kako treba.
Citiraj:
Autor SAMSUNGANTE
uzeo sam na hreliću za 5 kuna ovu tipkovnicu model m iz 1994 proizvodnja sa hrvatskim znakovima ...jedini problem je taj da mi je kabal netko odrezao ( biće za bakar -.-) zanima me kakav ps/2 kabal da prebrikam na tipkovnicu ? Dali ide nesto posebno ili mogu bilo kakav pa cak i usb ?
|
Daj sliku da vidimo sto si to kupio. Inace, probaj s bilo kojim PS/2 kablom, samo pazi kako ces zice pospajat u odnosu na pinove.
Citiraj:
Autor trpi
kupio bih obicnu jeftinu tipkovnicu logitech k120, nema multimedijskih tipki. ima li logitech softver ili neka softverska alternativa za namjestiti f tipke za tu svrhu, f9 f10 f11 f12 da budu stop pause/play volume - volume +? ne mogu bez toga pa razmisljam uzeti ju ili ipak mora neka skuplja
|
Jedino preko nekog 3rd party softwarea, npr.
ovo.