Citiraj:
Autor WraGG
Nema vise nista od Genesisa, na zalost. Ovo ja samo jos jedan neuspjeli pokusaj.
Bojim se da ce biti ono sto je Ziiky rekao: P2P addoni i neki proxy.
Nadam se da ce uskoro uvesti i seed opciju i nakon sto se pregleda video, pa da mogu koristiti i neke privatne trackere.
|
Jucer tjekom dana pogledao zadnju epizodu The 100, navecer sa slucajno pogledao net balancer i skuzim da mi upload radi na najjace iako gledam jednu staru seriju putem genesisa.
Daljnjim istrazivanjem skuzim da je ta epizoda The 100, downloadana u folder koji je namjesten za download datoteka u quasaru i da ju nemogu izbrisati jer ju neki proces drzi otvoren (quasar ofc).
Znaci, quasar je u tom trenutku seeda-o The 100, iako nisam imao upaljenu opciju da mi sejva datoteke na disk.
Ne mislim da je neka zla rabota, posto nisam gledao postavke add-on-a od kad je instaliran, a u medjuvremenu je bilo vise update-ova sa promjenama tih postavki (sto dodavanje novih, sto izmjena znacenja pojedinih) pa mislim da se radi o nekom "zajebu".
Kako god, poanta je da seeding radi tj. da moze raditi, pitanje je samo vjerujem postavki.
Sto se buducnosti tice, definitivno je p2p way to go. Kad vidim kako ekipa koja radi quasar izbacuje updatove sa novim featurima, dolazi mi smjesak na lice sam od sebe.